Dec-Jan 2011 Cutest Little One Contest | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, December 10, 2010

Dec-Jan 2011 Cutest Little One Contest

Dicatat oleh m i a di 4:47 PM
Assalamualaikum..

selamat petang korang..da lunch?

saya lepas makan tadi, perut memulas gile-gile punye, ingat nak berak, but pegi toilet, takde ape pon yang keluar..choiiiii!! selamber je kan tulis macam ni..aigooo mia..

eh uols kalau free, dan murah hati..vote lah untuk adik Tsara'Aaliyah bte Mohd Ruhaizal ni untuk cutest little contest ni ek..


comel kan..kalau uols senang nak vote adik ni :

1. klik 'like' kat fanpage Lollytot ni

2. klik 'like' kat sini pulak untuk vote adik tsara oke..klik kat picture tu pon bole
hehee..uols tolong ek..tak paksa pon..

untuk suka-suki aje..

thanks alot ye..

oke da bai..

~wassalam~

4 ulasan:

kata kila on December 10, 2010 at 12:54 AM said... BALAS

go go caiyokkk

Anisa Hang Tuah on December 10, 2010 at 1:04 AM said... BALAS

comel..
mari mengundi
:)

twinkle twinkle on December 10, 2010 at 10:35 AM said... BALAS

all the best kak mia :)
comel bdk ni

yuyu on December 11, 2010 at 12:47 AM said... BALAS

ohh yeah!sgt comel...

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan