FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, December 22, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

Dicatat oleh m i a di 9:33 AM
Assalamualaikum

oraitt..kenapa saya join contest ni?

sebab tengok banner dia yang awesome gile tu..ehhee, thanks pada Mr. F untuk contest yang hangat ni..hhehee

plus hadiah yang memang menarik hati wanita saya..ahakss..
1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

okey, syarat contest yang mudah :

1. Peserta HARUS menjadi followers blog http://falihinjasmy.blogspot.com/ terlebih dahulu( bukan WAJIB, tapi peluang nak menang tu lebih cerah kalau tergolong dalam followers blog ni. )

2. Buat satu entry bertajuk
FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

3. Letakkan BANNER contest dan di link kan ke post contest ni.

4. Pilih SATU gambar melompat paling style. Tak kira lompat secara SOLO atau DUET atau GROUP. Gambar hendaklah original punya lompat OK. Tak nak yang edit2. Kalau edit hue, level, colour, brightness or etc tu boleh la. Ingat! hanya SATU gambar sahaja.

5. Letakkan caption paling kreatif di bawah gambar dalam 3 perkataan. Contoh:

TERBANG TAK TINGGI

6. Copy dan paste senarai hadiah yang ditawarkan.

7. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan BANNER contest dekat sidebar jugak dan di link kan sekali.

8. Tag sekurang-kurangnye 3 bloggers lain dan harus inform bloggers tersebut yang mereka telah ditag ye...

9. Tinggalkan link entry anda di ruangan comment ini supaya senang nak jejak.

mudahkan??

okey, saya pertaruhkan picture ini..

TANGKAP HIDUP HIDUP

Photoshoot kat Balai Cerap, UTM..

ini picture original ya..takde edit-edit tampal ke hape..

saya nak tag:

Salmia
Solihin
Solehah

uols yang tak kena tag pon bole je nak join...

tarikh tutup:

31 DISEMBER 2010


good luck semua..

ok da bai

~wassalam~

pst : nak Nokia C3 dengan hanya rm499 rm445?klik sini..

18 ulasan:

mr.F on December 21, 2010 at 3:09 PM said... BALAS

ok proceed...nice pic...tengs sebab sudi join n all the best ya !

kak ina kl (1) on December 21, 2010 at 4:03 PM said... BALAS

good luck...gambar yang di pertaruhkan tu pun cantik sungguh.

ika honey bunny on December 21, 2010 at 5:14 PM said... BALAS

cun! good luck syg! ;)

nazirulhazwan~ on December 21, 2010 at 5:28 PM said... BALAS

fuh, stylo gile dow gamabr tu datin!

mia on December 21, 2010 at 7:38 PM said... BALAS

@mr.F

hehehe..welkam mr F..all da best utk kamu jugak..ramai gile yg join kan..

mia on December 21, 2010 at 7:38 PM said... BALAS

@kak ina kl (1)

hehehe..thanks akk...

mia on December 21, 2010 at 7:39 PM said... BALAS

@ika honey bunny

ahaaa..thanks ika..khekee

mia on December 21, 2010 at 7:39 PM said... BALAS

@nazirulhazwan~

hehehee...join la dato..hadiah best, menang nnti bole kasi kat ai..kahkahakhaa

Lizzie Yasmin on December 21, 2010 at 7:49 PM said... BALAS

mcm baru tgk jer pic nie, kt blog....nadea hehehe..

mia on December 21, 2010 at 8:00 PM said... BALAS

@Lizzie Yasmin

hehehe..haa yang, btol tu, nadea member sekolah mia..ehhee

manggosteen on December 21, 2010 at 10:35 PM said... BALAS

pergh..gambar mmg style..idea terbaek!

mia on December 21, 2010 at 11:45 PM said... BALAS

@manggosteen

ehehe..she's very talented kan..ehehe

Hazwan Hakim on December 28, 2010 at 3:03 AM said... BALAS

lawa gambar lompat! ape2 pun harap2 kamu menang..gud luck..:)





http://www.hazwanhakim.com/2010/12/16/feel-free-to-fly-contest-barangan-body-shop-untuk-dimenangi/

mr.F on December 31, 2010 at 10:18 PM said... BALAS

Tahniah kerana telah terpilih untuk TOP 50 FEEL FREE TO FLY CONTEST.
Sila rujuk link ini untuk ke entri TOP 50

http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-top-50.html

dan link ini untuk prosedur pemilihan pemenang.

http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-prosedur_27.html

Tahniah sekali lagi dan selamat menyambut tahun baru! =)

mia on January 2, 2011 at 8:39 AM said... BALAS

@Hazwan Hakim

all da best ya kamu

mia on January 2, 2011 at 8:41 AM said... BALAS

@mr.F

wow..thanks alot mr F..ehehe...

+whuttadilly? on January 3, 2011 at 11:01 PM said... BALAS

semat gilerr gamba ni.
one of my favourites!!!

mia on January 4, 2011 at 8:20 AM said... BALAS

@ whuttadilly?

hehehe..thanks alot dear..vote 4 me ya.hehehe

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan