GIVEAWAY DARI SHAWLSAYUCINTA | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, December 29, 2010

GIVEAWAY DARI SHAWLSAYUCINTA

Dicatat oleh m i a di 7:17 PM
Assalamualaikum..


yeah..GA lagi..ape yang menarik dengan GA oleh cik Ayu ni, siapa yang bertuah dapat free shawls dari ShawlsAYUCINTA..hehe..awesome..manelah tahu, kot gift untuk new year nanti kan..hehee..



btw, thanks sangat-sangat kepada cik Ayu sebab invite saya ya..

meh sini tengok syarat-syarat:

1. jadi FOLLOWER di ShawlsAYUCINTA dan AYUCINTAKAMU.

2. LIKE fanpage ShawlsAYUCINTA di facebook.

3. Buat 1 entry mengenai ShawlsAYUCINTA.

4. Tag 3 orang sahabat blogger anda.

4. Hantar komen di entry ini "Saya da join. Sila klik link saya".

Pemenang akan dipilih berdasarkan ENTRY yang kreatif dan menarik.




murαh.mєnαrík.mєnαwαn

ini adalah trademark yang dipegang oleh blogshop ayucinta ni..hehe..menarik kan..kat sini, ada macam-macam jenis shawls dan banyak kaler untuk dipilih..




selain shawls dan pilihan tudung lain, shawlsAYUCINTA ada jugak menjual Batu tampal @ hot fix..murah sangat..


menarik kan?hehee..kalau uols nak tengok lagi banyakkkk pilihan..sila lah ke blogshop ShawlsAYUCINTA ya..



saya nak tag:

farah
nur
bea

ingat ya..

Tarikh tutup : 1 JANUARI 2011

good luck uols..

~wassalam~

10 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 29, 2010 at 3:39 AM said... BALAS

all the best mia!
(:

mia on December 29, 2010 at 3:51 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

thanks dear..nis cube laa

Cik Ezy on December 29, 2010 at 4:01 AM said... BALAS

cantek shawl..
huu..
puteh mate nengok.. hehekk

mia on December 29, 2010 at 4:13 AM said... BALAS

@Cik Ezy

hehehe..join la dear

Izzy on December 29, 2010 at 6:08 AM said... BALAS

saya suka gila dgn goal keeper malaysia tu. mmg TERBAIK wookk!! XD

ayucinta on December 29, 2010 at 6:13 AM said... BALAS

tq mia sayang...
so teruskan bersama ayu ye utk info terkini..:)

mia on December 29, 2010 at 7:49 AM said... BALAS

@Izzy

hehehe..akk pon dear..kehkehke

mia on December 29, 2010 at 7:49 AM said... BALAS

@ayucinta

opkos dear..thanks 4 invinting me ya

azzey on December 29, 2010 at 3:50 PM said... BALAS

mia: gud luck mia! cantik2 sume shawl & tudung2 tu....:)

mia on December 29, 2010 at 6:09 PM said... BALAS

@azzey

thanks sis..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan