Happy birthday Syahir | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, December 30, 2010

Happy birthday Syahir

Dicatat oleh m i a di 10:13 AM
Assalamualaikum..

sELamaT haRi Jadi, sELamat haRi Jadi
selamat hari jadi syahir, seLamAt HaRi jAdi..

d0m..doM..duShUm..dusHuM..boMM..*bunyi mercun* plus laser hijau..*tett*

yeahh..


khas buat adik saya, Mohd Syahiran Adnan..


adik ke-4 saya ni da kerja kat Bukit Aman..so, selalu la jugak saya paw duit kat die..hekehkehkee..budak ni satu je saya tak berkenan tau..suka geget kuku..kalau bole, kuku kaki pon die nak geget..adoihh..kuku die semua da jadi bentuk cawan..haa cawan..pendek-pendek comel...reti?akhekhekehkee

saya tua setahun je dari die..dulu mase sekolah rendah, selalu jalan kaki berdua pegi sekolah..ehkhkehee..kalau die lambat bangun, saya sepak-sepak kasi lekas bangun okee..kahkahkahkahhh..'aduhaii' ialah fav ayat budak ni..sikit-sikit..aduhai..seyesly tak tipu okee..syahir ni minat game, suka bab-bab komputer ni..sape nak kasi die repair lappy or pc, silakan..upah kasi kat saya, bole gitu?grrrr

mat, selamat ulang tahun, happy new year jugak ye..orang da dekat tahun baru, barulah engko sambut b'day ek..tu lah, sape suruh keluar lambat..hoho..mat, thanks sebab sponsor keluarga pegi cameron, makan steamboat kat sana..memang best gile la..hhehee..nanti tahun depan, giliran akak pulak .acehcehhh..
btw, saya doakan adik saya ni bahagia dalam hidup dia, gembira selalu dan berjaya dalam apa-apa saje pekerjaan dia..amin..amin..

kepada korang yang sambut b'day hari ni..
Selamat Hari Lahir jugak ya..

semoga panjang umur dan cemerlang selalu..amin..amin..

have a good day everyone..


nak dengar lagu b'day versi korea, klik sini..hehhee

ok da bai..

~wassalam~

11 ulasan:

░♥si lampu neon♥░ on December 29, 2010 at 6:15 PM said... BALAS

appy biffday =)

░♥si lampu neon♥░ on December 29, 2010 at 6:15 PM said... BALAS

appy biffday =)

nusha on December 29, 2010 at 6:17 PM said... BALAS

slmt ari lhir yer ~~huahua..

Anisa Hang Tuah on December 29, 2010 at 6:35 PM said... BALAS

selamat hari jadi syahir..

hensem la

hehe

kim salam yer

mia on December 29, 2010 at 7:10 PM said... BALAS

@░♥si lampu neon♥░

thanks dear

mia on December 29, 2010 at 7:10 PM said... BALAS

@nusha

ehhehe..tq nusha singgah sini..

mia on December 29, 2010 at 7:11 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hahahaa...bole je nis..ehhee

Sophia Rani on December 29, 2010 at 11:02 PM said... BALAS

happy besday yang ke berapa ni kak..??? hehehe.. happy besday to him too ya!! ^___^

mia on December 29, 2010 at 11:11 PM said... BALAS

@Sophia Rani

yg ke 22 yang..ehhee..sebaya pia ea?

buDAK keCIK on December 30, 2010 at 12:16 AM said... BALAS

memang la short tu sweet...

sgt comel kot~!ohho

ak sgt jelesh tp xde la sampai nk rampas2 bf org.ape kelas??

mia on December 30, 2010 at 12:31 AM said... BALAS

@buDAK keCIK

tau xpe..ehehe..chill aja yaa

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan