Hari ini hari Sabtu | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, December 18, 2010

Hari ini hari Sabtu

Dicatat oleh m i a di 11:15 AM
Assalamualaikum

Bagi setiap orang wanita yang memperbodohkan seorang lelaki, pasti ada seorang lagi wanita yang mengubah seorang lelaki bodoh menjadi lelaki sejati...
huwaa gitu!!

Good Morning everyone..

thanks pada zaer sebab tolong saya ejas coding kat template ni..

rasanye, template yang saya guna sekarang ni macam serabut sikit coding die..

huhu..adakah saya patut tukar template baru?

sure akan banyak kerja nanti..

alalalalallaa..btw,

have a nice weekend uols

oke da bai.

~wassalam~

pst : meh tangkap artis korea hidup-hidup 13 Januari ni..JOM!

11 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 17, 2010 at 7:29 PM said... BALAS

Bagi setiap orang wanita yang memperbodohkan seorang lelaki, pasti ada seorang lagi wanita yang mengubah seorang lelaki bodoh menjadi lelaki sejati...

nice dear


nis sukaaa

Cik Gallus Gallus on December 17, 2010 at 7:47 PM said... BALAS

mengambil masa yg lama untuk ejas blog akak ni

Zaer!! on December 17, 2010 at 8:30 PM said... BALAS

hehe..thanks mia link kan nama zaer..zaer just godek mana yang perlu je.;p

kembatolo™ on December 17, 2010 at 8:48 PM said... BALAS

gua tak rela dibodohkan.. haha
*dibodohkan ke diperbodohkan?*
hahahaah

mia on December 17, 2010 at 9:07 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

ahahhaa..mia pon suka..dpt je trus publise u...ekhekehkee

mia on December 17, 2010 at 9:07 PM said... BALAS

@Cik Gallus Gallus

tau takpe dik..huhu...akk lgila penihng kepala bile tgk..ehehhee

mia on December 17, 2010 at 9:07 PM said... BALAS

@Zaer!!

hehehe..thanks sgt3 kat zaer sbb tolong mia..ehhee

mia on December 17, 2010 at 9:08 PM said... BALAS

@kembatolo™

khakaka..diperbodoh la pakcikk uiii

Sophia Rani on December 18, 2010 at 11:38 AM said... BALAS

alahaiiii... ayat ini sgt mensejatikan.. hehehe... tapi ada betol gak kan

Sophia Rani on December 18, 2010 at 11:43 AM said... BALAS

mudah-mudahan sy tak tergolong dlm mempermainkan lelaki tu... best kan kalau dpt buat lelaki tu berubah.. :)

mia on December 18, 2010 at 7:25 PM said... BALAS

@Sophia Rani

hehehee..tau xpe yang..once kite berjaya buat lelaki berubah dari buruk ke baek, alangkah bahagianya..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan