Iman yang Kuat | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, December 22, 2010

Iman yang Kuat

Dicatat oleh m i a di 5:27 PM
Assalamualaikum..


selamat petang semua..

iman demam arini..but kagumnya saya..

iman still tersenyum bila orang senyum pada dia..

iman tak menangis even panas badan sampai ke kepala..

iman kuat sampai saya rasa nak menangis..

iman budak baek..dia tak nak susahkan umi dan ayah dia, masih tersenyum gembira macam biasa...hehee..

tadi da basahkan kelapa kepala dia, tapi kejap je da kering..

ni nenek, atok, umi, ayah dan busu dia semua teman pegi klinik..

kuatnya anak buah saya ni tau..hehe..



iman, sayang mama, cepat sembuh ye dear..hehe..lusa nak gi cameron da..alalaha..

melayan je la korang ek saya merapu ni..ehehkhkee

ok da bai..

~wassalam~

pst : AWESOME DISCOUNTS here!!

8 ulasan:

Atiqah Adnan on December 22, 2010 at 1:30 AM said... BALAS

sedihnye kalong.. erm.. sayang iman juga!!!
lepas ni iman dah balik johor.. ermmm

Anisa Hang Tuah on December 22, 2010 at 1:33 AM said... BALAS

kuatkan semangat yer baby

comel je dieee

mia on December 22, 2010 at 1:37 AM said... BALAS

@Atiqah Adnan

ehhee..xpela kak long, nnti iman balik sini gak..ni happy je nk g cameron okee

mia on December 22, 2010 at 1:37 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hhehee..thanks nis..

twinkle twinkle on December 22, 2010 at 2:14 AM said... BALAS

comelnya die,mcm muke cine :)

alia shahira on December 22, 2010 at 3:49 AM said... BALAS

kak mia, comel gilaa baby tue! haha tetiba nak ade baby sendiri HAHAHA <3

mia on December 22, 2010 at 3:53 AM said... BALAS

@twinkle twinkle

hehehe..mummy dia mcm cina juga mira..hehee

mia on December 22, 2010 at 3:54 AM said... BALAS

@alia shahira

haikkk..hhahaha...sabar alia..sabar..acehh

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan