Janji Tau?? | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, December 13, 2010

Janji Tau??

Dicatat oleh m i a di 11:45 AM
Assalamualaikum..

Pada suatu hari yang tenang, seorang Makcik telah menyewakan salah satu biliknya untuk seorang pemuda penyelidik yang nak buat kajian di kampung.

Penyelidik yang dah bersetuju itu pun menyewa la.

Malam tu,time penyelidik tu nak mandi..makcik ni nak pi ngendap si anak muda nie mandi, al maklum la..bilik air kampung..dengan budak ni hensem sangat, pastu muda lagi…Makcik tu pun “semacam” la kan..ehem..

but malangnya, makcik nie kantoi sekali oleh pemuda hensem tu.

Kali keduanya pun kantoi jugak

Kali ketiganya, kantoii lagikk..grr..

pemuda tu naik bengang dan bagi WARNING…..

Kalau makcik ngendap saya sekali lagi..saya rogol makcik!!

Kemudian, makcik tu keluarkan jari kelingking dan berkata…



...




...




...




...





JANJI TAU.....!!!!!"


akhakhakaa...hamek kau!!

ok da bai..

~wassalam~

pst :kredit untuk abg AK

16 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 12, 2010 at 7:51 PM said... BALAS

hehehe
ganas nak rogol macek tuh
hehehe

+d.O.Y.A.h+ on December 12, 2010 at 7:53 PM said... BALAS

ehehhe. sengal betul laa :P
bole plak janji taw. ahahah

kata kila on December 12, 2010 at 7:56 PM said... BALAS

sengal macik tu!!!!

mia on December 12, 2010 at 8:22 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hahaaaa..mmg ptut kan..yg sengalnye, bole pulak janji tau..ekhkehkeee

mia on December 12, 2010 at 8:22 PM said... BALAS

@ d.O.Y.A.h

macik gataii kan..grrr..miang keludii

mia on December 12, 2010 at 8:22 PM said... BALAS

@kata kila

kehkehek..kan, kan..emmeee

alinac lover on December 12, 2010 at 8:26 PM said... BALAS

isk makcik ni gatai!

hahahha

sekuk tawa on December 12, 2010 at 8:38 PM said... BALAS

muahaha...makcik kampong mane le yang sedemikian ghupe tu...

mia on December 12, 2010 at 8:42 PM said... BALAS

@alinac lover

kan..hehehee..sape punye mkcik ni..grrrr

mia on December 12, 2010 at 8:43 PM said... BALAS

@sekuk tawa

hahhahaa..mkcik kg pisang, bole?eekhekehkee

kembatolo™ on December 12, 2010 at 11:22 PM said... BALAS

gila gila gila.
hahahahahahaa..


macik tu yg gila~

mia on December 12, 2010 at 11:25 PM said... BALAS

@kembatolo™

ahahaha.mkcik tu gile dam gatai la bro..geli..kahkahka

skool on December 13, 2010 at 3:39 AM said... BALAS

hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahaha...tk ley bla oke u punye story..!!adesss..LIKE!!

mia on December 13, 2010 at 4:30 AM said... BALAS

@skool

kahakhakaa..yeahh..gelak pnjang kamu ek syg..ekehkehke...

~SukEMakAn~ on December 13, 2010 at 5:08 AM said... BALAS

hamek kao!
haha
makcik yg sangat gatal!

mia on December 13, 2010 at 6:12 AM said... BALAS

@~SukEMakAn~

tau xpe..hehehee..ai pulak yg malu yu..ekhekehkeee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan