Kamsahamnida | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, December 21, 2010

Kamsahamnida

Dicatat oleh m i a di 10:05 AM
Assalamualaikum..


morning uols..

enak tdo semalam?hehehee..

bersyukur Tuhan masih mengizinkan kite untuk terus bernafas hari ini kan..

Saya nak ucapkan beribu-beribu 'TERIMA KASIH' pada korang semua yang sudi singgah blog 'Mia Suka Berangan'..



alhamdulillah..jumlah follower belog kemek ni dah mencecah 400 orang..hehe..satu pencapaian yang sangat baek saya kire..

saya tak nak bandingkan blog ni dengan mana-mana blog laen ya..sebab, masing-masing ada ciri yang berbeza dan cita rasa kite juga tak sama kan..

ada orang suka baca yang ini, dan ada yang tidak..hehe..setuju?

saya memang bukak blog hari-hari..ya kerap..paling kurang pon, saya publish 3 entry dalam satu hari..jadi, thanks sangat-sangat pada kamu, kamu dan kamu semua yang singgah sini dan juga yang sudi tampalkan link saya pada sidebar masing-masing..

kalau dulu, uniques tak sampai 100 pon sehari..but sekarang,alhamdulillah..lebih dari 200 dalam satu hari..hehe..ya saya happy sangat dengan pencapaian ni..

saya percaya sangat-sangat, support dari follower dan pembaca memang sangat-sangat penting dalam berblogging ni..so, thanks alot ya semua..

happy blogging uols..

hehehee..rasa nak berjoget je sekarang..kehekhke..

ehem mia, behave urself yeee

ok da bai..

~wassalam~

pst : Nokia C3, Symbian dengan harga RM445, gile..klik sini..

10 ulasan:

caera puttih on December 20, 2010 at 6:30 PM said... BALAS

chayyyoookkk!..ngeee~

alia shahira on December 20, 2010 at 6:51 PM said... BALAS

hehehe kite suka bace kak mia punye bloggg! :D
btw kongrates sebab follower dah makin ramai! hehe :D chayok2! keep blogging oke! heee

jijie on December 20, 2010 at 7:01 PM said... BALAS

huyyoo..ramainya follower mia... hehe...

nazirulhazwan~ on December 20, 2010 at 7:19 PM said... BALAS

same2 babe.hehe

mia on December 20, 2010 at 7:30 PM said... BALAS

@caera puttih

hehehe..thanks syg..kehkheke..caera pon same oke..happy blogging

mia on December 20, 2010 at 7:30 PM said... BALAS

@alia shahira

khekehkhee..thanks alot alia..hehe..same3 la kite okee...best blogging ni, akk da jatuh chentaa..

mia on December 20, 2010 at 7:31 PM said... BALAS

@jijie

hehehee..xsangka yang..seriusly..

mia on December 20, 2010 at 7:31 PM said... BALAS

@nazirulhazwan~

ehehe...dato mmg terbaekklahh

kembatolo™ on December 20, 2010 at 8:57 PM said... BALAS

pemes jangan lupa gua. harharhar

mia on December 21, 2010 at 4:41 AM said... BALAS

@kembatolo™

hahaha..takde maknya bro..insyaALLAH tak lupe..ehhee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan