Kontest Blog Terkemas | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, December 17, 2010

Kontest Blog Terkemas

Dicatat oleh m i a di 12:01 PM
Assalamualaikum..


oh my..omo..omo..semalam saya mimpi pasal seorang blogger ni..huhuh..

ok da abaikan..

thanks pada solehah untuk tag ni..hehee

tahniah jugak pada Hana dan Fyza sebab berjaya buat contest best macam ni..mudah je..just buat entry dan mereka akan nilai blog anda....hehehe..


ok, meh tengok syarat contest oke..

1. Follow blog Hana and Fyza. tak follow pun takpe but make sure korang selalu update kat blog ni oke

2. make sure korang ada blog tau!

3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas. amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog Hana atau link entry kontest ni.

4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen entry ini. submit link entry dekat blog Hana aje tau.

5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.

6. tag 3 orang blogger ok :)

7. TIGA orang pemenang akan dipilih.

8. limit untuk join 500 orang sahaja. kalau nak tambah, nanti akan diberitahu kemudian oke..


senangkan??

so, meh la join uols..just copy syarat kontest, jadikan entry, submit link then taraa..siap..ehhe..

nak tag :

kak long
shara bunga
yuyu macho

eh, korang nak join pon bole je..dipersilakan oke..

ingat tau..TARIKH TAMAT : 1 FEBRUARY 2011

hehehee..

ok da bai..

~wassalam~

pst : jualan murah untuk notebook, hp..valid till 31 Mac 2011..klik sini oke.

14 ulasan:

kembatolo™ on December 16, 2010 at 8:18 PM said... BALAS

ramai gila join. haha

Anisa Hang Tuah on December 16, 2010 at 8:28 PM said... BALAS

all the best miyaa

mia on December 16, 2010 at 9:14 PM said... BALAS

@kembatolo™

tau takpe..da 400 org da..huhuhu

mia on December 16, 2010 at 9:14 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

thanks nis syg..ehehee

Haa Fakihah on December 16, 2010 at 9:32 PM said... BALAS

belog mia mmg kemas. :DD

mia on December 16, 2010 at 9:41 PM said... BALAS

@Haa Fakihah

hehee..thanks dearr

Atiqah Adnan on December 17, 2010 at 2:15 AM said... BALAS

makcik! kalong errr nak ke buat kee.. alahaaaiii

mia on December 17, 2010 at 3:39 AM said... BALAS

@Atiqah Adnan

haa laa..hehhee

Sophia Rani on December 17, 2010 at 6:49 AM said... BALAS

gud luck yer kakak!! ^____________^

alinac lover on December 17, 2010 at 9:15 AM said... BALAS

blog yong tak kemas

azzey on December 17, 2010 at 4:56 PM said... BALAS

mia: gud luck ye mia!

mia on December 17, 2010 at 6:32 PM said... BALAS

@Sophia Rani

welkam my dear..hehehe...doa3 ni..ahkehkeee

mia on December 17, 2010 at 6:32 PM said... BALAS

@alinac lover

hehehe..xpe yong, kdg3 a bit messy org suka jgk tau..ehehe

mia on December 17, 2010 at 6:32 PM said... BALAS

@azzey

thanks sis..ehheee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan