Larangan Hukuman Rotan di Sekolah | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, December 4, 2010

Larangan Hukuman Rotan di Sekolah

Dicatat oleh m i a di 6:33 PM
Assalamualaikum..


kan tak lama lagi nak mengajar..akehkheke..korang bole bayangkan saya mengajar tak??

ok diam jangan gelak..saya ada terfikir nak bawak rotan gi sekolah sebenarnya..

even merotan murid ni da macam dapat hukuman.mati.mandatori. kalau kite buat, but oke kot kalau sekali sekala..ke memang tak bole langsung??grrrr

yaa..memang tak bole langsung ye seorang guru merotan murid..takpe, lempang bole? tak bole jugak..cubit sekuat hati? pon tak bole..ok fine kasi kaki je senang..grrr

haaa..kasi kiss laa...bole kan...die pilih klcc dowhh..kahkahkahh..ayat ni macam da femes gile sekarang..ehem-ehem..

mase darjah 3 ke 5 lupe da..ade sorang cikgu praktikal ni..
syarat die senang je..kalau yu bising..ai kiss yu..
auww..dulu, budak-budak bole la malu-malu kucing..

cube sekarang buat macam tu..lagi dorang hulur pipi, mulut, leher..ehem..ehem... ha hamekk kau..larikkk..

takdelah..saya terfikir nak bawah rotan sebab nak 'jek' je..konon-konon cikgu paling garang dalam dunia..muka nak seyes, jalan nak tegak..ok tak, ok tak? 

hehehe...see, berkesan kan idea saya...hohohoho...

agogogogogogo...

agigigigigigigi..

ok da bai..

~wassalam~

14 ulasan:

sekuk tawa on December 4, 2010 at 3:58 AM said... BALAS

muahaha..aku x rotan pon anak mured aku..tapi ok jer deorang..

iamnerves on December 4, 2010 at 3:59 AM said... BALAS

uhh...
cikgu ni macam mental-freak-psychoholic la
menakutkan...
-_-''

mia on December 4, 2010 at 4:21 AM said... BALAS

@sekuk tawa

hehhee...lelaki laen sikit kot..hehehe...kot laaa

mia on December 4, 2010 at 4:22 AM said... BALAS

@iamnerves

hahahaa...tp seyes sume diam tau..haa..mcm menakutkan jugak laa...

Solihin Zubir on December 4, 2010 at 6:03 AM said... BALAS

kalau kiss kang kena tuduh gangguan seksual plak.. haha..

mia on December 4, 2010 at 6:20 AM said... BALAS

@Solihin Zubir

hehe..betol gak kan...ueww..nnti lagi la trukk

Rara Farah on December 4, 2010 at 7:16 AM said... BALAS

dulu tgk cikgu bawak rotan takut gile..pdhal sje jew nk interframe...haha

mia on December 4, 2010 at 8:05 AM said... BALAS

@Rara Farah

waa, see, trbukti..kak nk bwk la nnti

hiro on December 4, 2010 at 9:04 AM said... BALAS

diam adalah sebaiknyee...hii

Cikbelog on December 4, 2010 at 10:54 AM said... BALAS

betul tu. diam tak semestinya bodoh. kadang2 diam sebab malas nak layan orang bodoh.heheee

cik hani on December 4, 2010 at 4:52 PM said... BALAS

betul 2..ehehe.saya akan cuba diam je pasni.. :)

mia on December 4, 2010 at 11:29 PM said... BALAS

@hiro

heheh..ni utk atas ek? thanks en hiro

mia on December 4, 2010 at 11:29 PM said... BALAS

@Cikbelog

waa..so true la dear..btol3

mia on December 4, 2010 at 11:30 PM said... BALAS

@cik hani

hehehe...nnti rindu pulk dgr hani xckp

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan