London Weight Management | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, December 15, 2010

London Weight Management

Dicatat oleh m i a di 11:18 PM
Assalamualaikum..

hii korang..

agak suram kan arini..huhu..

letih sangat..baru je sampai umah, keluar dari jam 4.30 petang tadi..

oke..terus pada isi penting ye anak-anak..

tadi masa buat treatment, saya berjaya turun sebanyak 1.3 kg dalam masa 3 jam..ehkhekheke..

korang percaya tak?sila percaya oke..ini betol-betol..bukan cobaan..

memang maveles la..1st masuk sauna..dekat 20 minit dalam tu, bole mati lemas sebab banyak sangat wap..

2nd, scrub pastu kena bungkus macam mayat dengan kain hitam..akhakhakaa..bapak panas gile...nak tido pon resah gelisah..

3rd, excercise..alaa, yang pakai mesin letak wayar banyak-banyak kat badan tu..pastu badan jadi tergedik-gedik..korang dapat bayang tak ni?grrrr

lepas mandi, ceramah itu ini sikit..then balik..pegi cerah, balik da gelap..hohoho..

apepon, memang terkejut gile..sebelum mula treatment, kena timbang dulu..lepas abes semua, timbang lagi..taraaa..booolaat mata saya okee..hehehee..

memang best, layanan 1st class..but..semua orang tahu kot harga pakej London Weight Management ni berapa..ehehhehee..

sory ye semua, saya tak sempat nak snap picture banyak-banyak..sebab bile masuk dalam tu, jadi macam itik masuk kandang rimau, faham?kiri kanan semua sedang seksi...ehkehkehke..daaa..jangan tanya lebih-lebih oke..hohoho..





last, dapat ni..


ni semua hadiah sebab saya menang contest padan dan menang LWM ni oke..so, dapat free treatment 3 sesi dan segala benda-benda ni..

oke..puas hati..berbaloi-baloi..heheee..

dan sekarang, badan letih gile kentang..kentang pon tak letih macam ni..hehehe
Selamat Malam Semua..
bw sekejap dan tidozz..

ok da bai..

~wassalam~

pst : sale untuk semua orang..klik sini okee

10 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 15, 2010 at 7:41 AM said... BALAS

wahahahhaa...tergoda..harus mendapatkannya

mia on December 15, 2010 at 7:55 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hehehe..yeahh..harus niss

Sophia Rani on December 15, 2010 at 8:59 AM said... BALAS

bestnya.... tapi ade rasa nak terkucil tak buat yg tergedik2 tu yg byk2 wayar tu?? hehe.. dulu org pon penah wat gak tapi kat cres wellnes kat jusco baru tu... pon turun gak berat.. pastu makan pizza. harapan lah.. haha

kembatolo™ on December 15, 2010 at 5:30 PM said... BALAS

bru pk nk tnye soklan hot..
skali kne block terus.. haha

tia on December 15, 2010 at 7:03 PM said... BALAS

perghh! gyler best dpt free jeee!

nusha on December 15, 2010 at 7:27 PM said... BALAS

wah3..
nk kurus gak~~ngehngeh..

mia on December 15, 2010 at 7:38 PM said... BALAS

@Sophia Rani

hehe..takde dik..myb sbb xcited gile kot..kahakhaka..but mse mandi, hamek kau..hahhaaa

mia on December 15, 2010 at 7:39 PM said... BALAS

@kembatolo™

grrrr...da tahu da msti kuar soklan hot tu kan...hahhaa

mia on December 15, 2010 at 7:39 PM said... BALAS

@tia

hehehe..best tia..mmg best gile..

mia on December 15, 2010 at 7:40 PM said... BALAS

@nusha

jom syg...senaman dgn akk meh..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan