L.O.V.E | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, December 13, 2010

L.O.V.E

Dicatat oleh m i a di 10:00 AM
Assalamualaikum..

selamat pagi semua..

wehh korang ni, ai nak jiwang-jiwang sikit semalam pon tak bole ea..grrrr...

yola-yola..hikhikhikk (gedik gile gelak macam ni, akhekheke)

oke baeklah, ni nak share sikit dengan uols..

orang kata..

mencintai bukan bagaimana kita MELUPAKAN… melainkan bagaimana kita MEMAAFKAN…

bukanlah bagaimana kita MENDENGAR..melainkan bagaimana kita MENGERTI..

bukan apa yang kita LIHAT..melainkan apa yang kita RASA…

bukanlah bagaimana kita MELEPASKAN..melainkan bagaimana kita PERTAHANKAN…

Apabila cinta yang kita idamkan tak berhasil, BEBASKAN diri kita…

biarkan hati ini terbang bebas LAGI…usahkan kurung hati kita pada takuk yang lama,

sebab kadang-kadang, kita mungkin menemukan cinta dan kehilangannya, sekali lagi..siapa tahu kan? tapi..itu kan hidup..patah tumbuh, hilang berganti..hanya kita mampu atau tak mampu aje..


sometimes, orang yang kita cintai adalah orang yang PALING banyak menyakitkan hati kita..

dan kadang-kadang juga, teman yang menangis bersama kita, yang menenangkan kita itu, adalah cinta yang tidak kita sedari..again, siapa tahu kan?

so, bercintalah selagi mampu, cume jangat overdose sudah ye..berpada-pada..masing-masing berhak bahagia..trust me..Tuhan bukan jadikan kita semua untuk sengsara..

bahagia untuk semua oke..

haa hamek kau..yang benar, kalamsingaliar..

ok da bai

~wassalam~

14 ulasan:

caera puttih on December 12, 2010 at 6:10 PM said... BALAS

wah3...hargai cinta lah ye~

nur on December 12, 2010 at 6:36 PM said... BALAS

kadang kadang mia, apa yang kita nak kita takkan dapat..
ALL IN ONE

alia shahira on December 12, 2010 at 6:38 PM said... BALAS

akak thanks :") best nyaaa. nak letak entry ni dalam belog boleh x?

mia on December 12, 2010 at 6:50 PM said... BALAS

@caera puttih

hehehee...yup dear...eh, caera bercinta ke?ehem..ehem...

aibaks on December 12, 2010 at 6:51 PM said... BALAS

last week terbace satu blog citer pasal cinta bukan tuhan... hehe... nice..

mia on December 12, 2010 at 6:51 PM said... BALAS

@nur

hehe..btol nur..stuju sgt..sbb tu kite kene hargai ape yg kite ada skrg..

mia on December 12, 2010 at 6:51 PM said... BALAS

@alia shahira

hhehee.bole je syg...hehee

mia on December 12, 2010 at 7:10 PM said... BALAS

@aibaks

woww..tjuk pon da mantop kot..mcm best je..

sekuk tawa on December 12, 2010 at 7:17 PM said... BALAS

pergh terlayan kejiwangan rasenye pepagi ni

mia on December 12, 2010 at 7:29 PM said... BALAS

@sekuk tawa

hehehe..xpe, sekali sekala kan

janaheaven on December 12, 2010 at 8:28 PM said... BALAS

like it............=)

mia on December 12, 2010 at 8:42 PM said... BALAS

@janaheaven

thanks dear..

skool on December 13, 2010 at 3:39 AM said... BALAS

hehe...=P..miz u more yunk~

mia on December 13, 2010 at 4:31 AM said... BALAS

@skool

hehehee..mis u even more oke..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan