Part Time Job | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, December 11, 2010

Part Time Job

Dicatat oleh m i a di 8:48 PM
Assalamualaikum..


alhamdulillah..semua kerja da settle..

esok insyaALLAH saya bole balik melaka da..

truely..rase nak berjoget-joget je sekarang ni..

so malam ni saya nak bw sepuas hati..

sampai muntah pon takpe..

sory sangat-sangat ek pada yang terasa kot saya sombong ke kan..takdelah..just settlekan urusan yang belum selesai aje..

oh yeah..balik esok, nak cari kerja part time..

sebelum ni, cuti sem saya kerja kat parkson and last semester kat petronas..ehehe

ok ape kerja time cuti..tapi, if cuti lame bole la kot..kalau takat 2, 3 minggu je..macam kejap sangat..but bole je sebenarnya..saya cuti chinese new year seminggu pon keje oke..akehekhekhh..

so, sape-sape ade pegi melaka, then singgah petronas kat ujong pasir, tegur-tegur la cik casher nanti ek..kot la kenal ke kan..hahahhaa..poyo je bunyi kan..

seyes ni wehhh..

hehehe..ok da bai..


~wassalam~

6 ulasan:

nazirulhazwan~ on December 11, 2010 at 5:28 AM said... BALAS

fuh, part time kat petronas??twin tower ke kat pelantar??:p

Anisa Hang Tuah on December 11, 2010 at 6:30 AM said... BALAS

woohaa
cuti ni nak g melaka nk skodeng mia laaa
:)

♥ ohh solehah ♥ on December 11, 2010 at 7:02 AM said... BALAS

alamak..lma aa xtgok muka kak mia lm blog ne kn.. huuaaaaa :(

mia on December 11, 2010 at 7:15 AM said... BALAS

@nazirulhazwan~

wehh dato, hang perli ka hape ni..grrrr

mia on December 11, 2010 at 7:15 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

uikkss..seyes ke nis?hehehee...

mia on December 11, 2010 at 7:15 AM said... BALAS

@♥ ohh solehah ♥

ehehhe..rindu ek dear..akhekhkee..nk bw ni..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan