PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ? | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, December 12, 2010

PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?

Dicatat oleh m i a di 12:36 AM
Assalamualaikum..

oke 1st..terasa macam nak tukar font..lame-lame tengok font sebelum ni macam semak la pulak?grrrrr....

confirm ramai da tahu pasal segmen terbaru dari blog en Ben ni kan..hehe..cayalah korang ni..


dari mana korang boleh dapat nama blog?


dari mana saya boleh dapat nama 'Mia Suka Berangan' ni ek..huhu..spontan je kot..1st sebab dari kecik memang saya ni kuat berangan..egat tak mase zaman sekolah ada pergi surau, then sebelum duduk, perlu baca doa kan..korang tahu, sambil baca doa, saya pegi peluk tiang surau tu..sambil berangan oke..sedar-sedar ustazah da ade kat sebelah pandang dengan mata tak berkelip.."kamu oke ke mia uii?"kehekhekhkee...bongok gile..so i guess, seswai la kot nama blog ni dengan saya..hehe


Apakah maksud di sebalik nama blog?

huhu..truely, blog ni melambangkan diri saya sendiri..yang merepek tu saya, yang merapu itu saya, yang mencarut itu saya, yang ketawa itu saya, saya bersedih itu saya..ahhhhh (bukan bunyi lucah ye) semua saya laa..hehe..so nama blog ni melambangkan saya la..MIA..cik mia yang suka berangan.. haipp..ibu saya cakap, berangan ni banyak faedah tau..ehhe..


Siapa orang kuat blog?

erk, ade ke?kehkekee..ntah la..my beloved readers la kot..yaa betol..korang, korang dan korang la orang kuat untuk blog saya ni..yup! including YOU, my silent readers..ehhee


Angan-angan terhadap blog?

see, ada jugak perkataan 'angan' di situ ek..hahaa..saya nak sebarkan virus kuat berangan ni ke serata dunia blog, bole?kahkehkehkee..over pulak kau kan...grrr


Kalau nak tukar nama blog, nak tukar nama apa?

Mia Kuat Tido?? ke Mia suka makan, minum, tido, tengok wayang, makan mekdi, mandi, masak..haaa sudah..merepek da kan..Mia Suka Suki pon oke..PANGGG!!!


Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog tu kat mana?

hhehe..kat Facebook..seyesly nak sangat..kan sekarang ni FB ni tengah top, HOT n hangat sangat..sampai orang nak bunuh diri pon sempat update status kat FB..erkk..mati aku lepas ni kene hunt..choiiii..


Blog yang pastinya wajib singgah setiap hari?

ape nak kate..hahahaa...setiap hari wajib ek??ok..senang, blog yang ada kat sidebar ni bole?hhehe..betol ni weh..tiap hari jenguk blog korang tau..antara sempat atau tak je nak tinggalkan komen or shout kat box uols..


Sila lengkapkan..SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA..tidak lebih 20 patah perkataan..

hehee...saya suka blog saya kerana kat sini la saya kenal ape itu blog..blogwalking..kenal blogger-blogger lain..kat sini jugak saya luahkan ape saya nak luah, mencarut sepuas hati..dunia blog macam da jadi benda penting dalam hidup saya..seyesly tak bole tinggal..

ok da, siap untuk skrip filem baru..hakhakhakhakhakhakkk...

uols jangan marah ye..ai gurau-gurau je..hehe..

baeklah, nak sambung bw..

ntah kenape, saya tak bole tengok ms word da..nak muntah...

ok da bai..

~wassalam~

12 ulasan:

Cik Gallus Gallus on December 11, 2010 at 9:04 AM said... BALAS

best name blog kak mia.. ;D

Solihin Zubir on December 11, 2010 at 9:06 AM said... BALAS

owhh... minah jenin rupanya mia ni.. hehe..

mia on December 11, 2010 at 9:23 AM said... BALAS

@Cik Gallus Gallus

hehehe..thanks dear...

mia on December 11, 2010 at 9:24 AM said... BALAS

@Solihin Zubir

hahaha..tu la kan..bru tahu ek..

Encik Tikus on December 11, 2010 at 10:24 AM said... BALAS

dah macam kena interview jea.. keh keh

Sophia Rani on December 11, 2010 at 11:33 AM said... BALAS

iklan blog kat tv3 la besh.. hehe

Umie Nadhirah on December 11, 2010 at 3:44 PM said... BALAS

jyeahh!! kami kuat? terima kasih^^

nur on December 11, 2010 at 5:25 PM said... BALAS

memang kuat berangan dak kiut ni..
setujula.. font ni tak sebest yg dulu2
ALL IN ONE

mia on December 11, 2010 at 6:27 PM said... BALAS

@Encik Tikus

heehhe..try la pulak en tikus.nk tgk jawab cmne..kehekhkee

mia on December 11, 2010 at 6:28 PM said... BALAS

@Sophia Rani

huwaaa..mmg gempak la kalu gitu..seyesly..

mia on December 11, 2010 at 6:28 PM said... BALAS

@Umie Nadhirah

haahaaa..yeah..bergabungglaa umie..hahhahaa

mia on December 11, 2010 at 6:29 PM said... BALAS

@nur

yeke ke yang..cess..kena cari font lagi comel lagi ni,ehehee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan