SAYA SUKE BERHIJAB | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, December 30, 2010

SAYA SUKE BERHIJAB

Dicatat oleh m i a di 9:56 PM
Assalamualaikum..


thanks to en woot-woot sebab invite saya untuk contest hangat ni..ehehee..


syarat-syarat contest ialah :

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl.

2) make sure tutup aurat!

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB, masokkan gambar di atas dalam entry anda, pastu linkkan gambar itu ke post ini yer..letak sekali syarat-syarat contest ni..

2) letak banner(gambar) yang kat atas tu di sidebar belog anda(nak resize banner pon boley )

3) yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila.(make sure kawan korang taw yer )

6) dah siap tu, sila komen dalam entry ini okei :)

8) kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade !

9) kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower kat blog encik woot woot ni...tehee, ( tiada paksaan )

mudah kan..

so, inilah picture saya berhijab


hadiah?ekhekheke..uols kene tengok sendiri oke..but trust me..sangat berbaloi-baloi yee..

oh yeah, niat hati nak tag emi, ika dan ezy..

ingat ye..

tarikh tutup 11 Januari 2011 oke..

gud luck uols..

~wassalam~

4 ulasan:

woot-woot on December 30, 2010 at 12:06 PM said... BALAS

as'salam

thanks for joining..wish u luck then ^^

btw jom masok sini plak :)

best of the best contest !

mia on December 30, 2010 at 12:24 PM said... BALAS

@woot-woot

uiks..egat xde yg xlena lagi waktu skrg ni..hehe..tq ya invite me

Cik Ezy on December 30, 2010 at 6:59 PM said... BALAS

hihikk..
tenkiu dear..
nt join..
=)

mia on January 2, 2011 at 8:30 AM said... BALAS

@Cik Ezy

welkam yang, nnti join ya

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan