Selamat Tahun Baru 2011 | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, December 31, 2010

Selamat Tahun Baru 2011

Dicatat oleh m i a di 9:05 AM
Assalamualaikum..

halo uols..

baeklah, ini sesi meluah perasaan ya untuk pengakhiran tahun 2010..

tahun ni memang banyak sangat suka duka pahit manis dalam hidup saya dan kite semua, betol kan?hehehee

saya secara jujur dan seikhlas hati mengucapkan jutaan Terima Kasih pada anda semua yang sudi singgah ke blog 'Mia Suka Berangan' ni dan sudi mengenali saya, Mia...

banyak perubahan berlaku pada blog ni untuk tahun 2010..saya mula buat blog ni pada August 2009..ehhee..sebab utama blog ni dicipta adalah atas dasar nak dapat markah penuh..blog ni merupakan salah satu asignment saya mase semester 4 ke 5..lupe da..

then, sunyi sepi dan active balik pada August 2010..sehingga la sekarang..pada awal dulu, follower tak sampai 50 pon..kehekhe..kesian gile..muka sememeh je bila tgk jumlah follower..

tapi, betollah kata blogger-blogger senior kan, rajin blogwalking, promosikan entry, blog kemas dan menarik, dan entry yang pelbagai bole tarik ramai pengunjung ke blog kite..saya percaya tu..ehehe..



Thank You So Very Much
pada semua yang sudi singgah, tinggalkan komen, bagi teguran pada saya untuk blog ini..thanks alot..harapan saya, tahun 2011 yang akan datang, bawa lagi-lagi, ribu-ribu, juta-juta kebaikan pada kita semua..amin..amin..
tegurla saya kalau saya mula bangga diri, tegurlah saya kalau saya over xcited, tegurlah saya kalau saya gedik terlebih..tegurlah saya kalau saya over yang melampau-lampau ya..saya manusia biasa *takkan makhluk halus pulak kan* acehh.. see, jiwang terlebihh..choiii!!
khas untuk semua..



semoga happy selalu okee..

oh ya..saya away untuk beberapa hari ya..

going back to Tanjong Malim.

love uols la, klik sini untuk jaga diri

ok da bai..

~wassalam~

pst : mungkin jumpe pokcik hari ni..oh hati bunga-bunga..

30 ulasan:

JIJI YU on December 30, 2010 at 5:45 PM said... BALAS

mueheh..sekarang blog cikgu da jadi vogue da

✿ CikCimi on December 30, 2010 at 10:17 PM said... BALAS

selamat tahun baru 2011 mia.
:))

tika on December 30, 2010 at 11:10 PM said... BALAS

nnt tgk blog tika tau! tika tag mia dlm entry jom berkenalan

nerves on December 30, 2010 at 11:18 PM said... BALAS

haip
selmt tahun br ye cik mia
berbesar hati dpt brkenaln dgn cik mia pd tahun ni walaupn dln dunia ni je

hv a nice day n new yr ok dear=)

alinac lover on December 31, 2010 at 12:04 AM said... BALAS

skg da maju kan?? tahniah yer

Cik Ezy on December 31, 2010 at 1:40 AM said... BALAS

jom join contest..

http://lemonribena.blogspot.com/2010/12/contest-contest-lagi.html

Solihin Zubir on December 31, 2010 at 2:20 AM said... BALAS

slamat tahun baru jugak mia!
sy xde mende nk tegur..
awk seorg blogger yg baek.. chewahh.. ;-p

twinkle twinkle on December 31, 2010 at 2:56 AM said... BALAS

happy new yer kak mia :)

Shaheila Malek on December 31, 2010 at 8:52 AM said... BALAS

Selamat tahun baru Mia ^^

Awangku Johan on December 31, 2010 at 9:54 AM said... BALAS

Happy New Year Mia..
Moga tgn 2011 lbh baik berbanding thn 2010.. Moga prktikum d thn 2011 ni Mia berjaya get A

Awangku Johan on December 31, 2010 at 11:51 PM said... BALAS

salam mia..
abg AK tag kamu lagi hehe
http://goldazone86.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

♥ solehah ♥ on January 1, 2011 at 10:07 PM said... BALAS

kak mia.hepi new year...
hoho..bz ek skarg?? :)

jijie on January 2, 2011 at 12:01 AM said... BALAS

jijie

selamat tahun baru mia!

skool on January 2, 2011 at 7:48 AM said... BALAS

happy new year mia!!~ da vote da!!hoho..mari2 vote mia join contest tangkap terbang.. oyea!!

mia on January 2, 2011 at 8:45 AM said... BALAS

@JIJI YU

hahahaa..xdelah..biase je..tq ek singgah..

mia on January 2, 2011 at 8:45 AM said... BALAS

@✿ CikCimi

yeah..happy new year jgk dear

mia on January 2, 2011 at 8:47 AM said... BALAS

@tika

oke3..thanks ek syg..nnti mia singgah sane

mia on January 2, 2011 at 8:51 AM said... BALAS

@nerves

hehe..thanks alot en umar..nice knowing u too okee..

mia on January 2, 2011 at 9:04 AM said... BALAS

@alinac lover

ehhe..alhamdulillah yong, mia da jatuh cinta dgn blog..hehhee

mia on January 2, 2011 at 9:06 AM said... BALAS

@Cik Ezy

huwa..sempat lagi cik ezy ni..eehhe..tq dear

mia on January 2, 2011 at 9:09 AM said... BALAS

@Solihin Zubir

ahahahhaa..tima kaceh en solihin..ehehe...

mia on January 2, 2011 at 9:27 AM said... BALAS

@twinkle twinkle

happy new year jgk dear.e.eheh

mia on January 2, 2011 at 9:30 AM said... BALAS

@Shaheila Malek

happy new year jgk dear..tq ya singgah sini

mia on January 2, 2011 at 9:35 AM said... BALAS

@Awangku Johan

hehehe..tqvm abg ak..amin..syukran sbb doakan mia ek...abg pon, gud luck posting ya..

ehhe..smpat lagi tag mia ek

Haa Fakihah on January 2, 2011 at 9:39 AM said... BALAS

ok nti ha vote. ngn loading ni. mcm bese tenet selow. hehe.

mia on January 2, 2011 at 9:40 AM said... BALAS

@♥ solehah ♥

dear..thanks eakk...akk bru smpai umah ni tadi..ehehe..

mia on January 2, 2011 at 9:49 AM said... BALAS

@jijie

ehhee..thanks kak azie..

mia on January 2, 2011 at 9:49 AM said... BALAS

@skool

wooo..ehhee..thanks syg,awal3 da vote ek kamu...ehhe

Haa Fakihah on January 2, 2011 at 9:50 AM said... BALAS

ok done!

mia on January 2, 2011 at 9:51 AM said... BALAS

@Haa Fakihah

thanks haa...ehhee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan