Sliming Center | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, December 19, 2010

Sliming Center

Dicatat oleh m i a di 8:40 PM
Assalamualaikum


Ada seorang mamat yang gemuk, namanye Zali..Zali masuk ke fitness center untuk menguruskan badan..

Seorang lelaki di kaunter bertanya kepada Zali..

"kami menawarkan 2 program disini, RM50 untuk versi 'biasa' dan RM100 untuk versi 'cepat' "

Zali pon berkata,
"saya ingat yang biasa lah sebab saya ni baru nak try kuruskan badan."

"ok, encik sila masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana," jawab penjaga kaunter.

Zali pon masuk la ke bilik itu dan menutupnya. Selang 2 minit kemudian, seorang wanita cantik, lawa, body baek punya dan mantap masuk ke dalam bilik itu dengan pakaiannya yang seksi sehingga menyebabkan Zali tak senang duduk, berpeluh.

perempuan tadi berkata, "kalu tuan dapat tangkap saya, tuan boleh buat apa saja dgn saya..hikhikhikk" katanya gedik dan terus berlari dalam bilik itu.

Zali pun kejar la..kejar punya kejar sampai 10 minit pon tak dapat lagi. tapi Zali kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalu pengsan.

Apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati beratnya dah turun 3 kg. "wow..mmg senang nk turun berat bdn, memang berbaloi-baloi aku bayar RM50 tadi" katanya seorang diri.

Keesokkan harinya dia datang semula ke tempat tersebut. dia ditegur oleh pemuda di kaunter. setelah diberi penerangan seperti semalam.. Zali memilih untuk mencuba versi 'cepat' pula.

"baiklah, encik masuk bilik no. 6 di situ ya.."kata penjaga kaunter.

setelah beberapa minit di dalam bilik itu, datanglah seorang body builder yang badannya tough, mukanya garang dan terus melondehkan pakaiannya. body builder itu berkata..

"saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan kalu saya dapat dapat kamu..hehhee.. hohoho..muhahaa..MIAhahaha"

Zali terkedu..



hehe..amacam, nak test ke?

saje nak kacau korang..kehkee



ok da bai..

~wassalam~

14 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 19, 2010 at 4:51 AM said... BALAS

hahahhahahahaha
miya kejamm..


hehe

lawak gilee


kompem la pasni si zali amik versi cepat

rizwan's sweetheart on December 19, 2010 at 5:18 AM said... BALAS

hahaha...
brilliant gak idea slimming centre tu

MrShah53 on December 19, 2010 at 6:47 AM said... BALAS

ntah ape la yg jadi kat zali skrg yek...huu...sadis..=D

Solihin Zubir on December 19, 2010 at 7:18 AM said... BALAS

ahahahaha... x snggup mak! hehe..

NoRie_yAnTie on December 19, 2010 at 7:46 AM said... BALAS

hahhaha.. lawak

h A n Y S on December 19, 2010 at 8:00 AM said... BALAS

ahahahaha~!
sumpah lawak ok!
;p

mia on December 19, 2010 at 9:15 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hahaha..kejam ek anis..tu la org tamak slali rugi..ekehekhekee

mia on December 19, 2010 at 9:15 AM said... BALAS

@rizwan's sweetheart

kan..khkehkehke..but yg 'cepat' tu mmg xbole belah..

mia on December 19, 2010 at 9:16 AM said... BALAS

@MrShah53

kahkahkaha..ha ek..xterpk pulak sy..

mia on December 19, 2010 at 9:16 AM said... BALAS

@Solihin Zubir

tau xpe..euwww...

mia on December 19, 2010 at 9:16 AM said... BALAS

@NoRie_yAnTie

hehehee..thanks ek singgah dear

mia on December 19, 2010 at 9:16 AM said... BALAS

@h A n Y S

kehekheke...tq hanyss

kembatolo™ on December 19, 2010 at 12:41 PM said... BALAS

gua tak sanggup amik pakej cepat.. harharha

mia on December 19, 2010 at 9:40 PM said... BALAS

@kembatolo™

ele..kamu mmg amek pakej biase je la..sape xnak kan..grrr

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan