Soal Asyraf | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, December 15, 2010

Soal Asyraf

Dicatat oleh m i a di 2:46 PM
Assalamualaikum..


soalan :
saya tak suka dengar nasihat ibu ayah saya, sebab saya rasa, saya ni da besar dan cukup matang untuk berfikir..jadi, macamane saya nak buat supaya ibu ayah saya tak berkecil hati.
sapa yang tengok rancangan soal asyraf, mesti tahu pasal topik ni..


hehhehe..seyesly, sempoi gile gaya imam muda ni suarakan pendapat beliau..

katanya, masing-masing ada cara sendiri untuk tegaskan pendapat tanpa buat orang lain kecil hati..tak perlu tinggikan suara, cume cakap yang benar tentang ape yang nak ditegaskan..

cume kalau salah, perlu terima hakikat yang diri ini salah. dan kalau orang lain salah, cube tegur dengan cara berhemah, bukan sebab niat nak tunjuk diri tu betul dan orang tu salah..tapi dengan niat nak same-same kongsi ilmu..same-same belajar..

kata asyraf lagi, cinta bukan sekadar..yu..yu kat mane, ai kat sini..ai just nak bagitahu yu...ai love yu..aha..aha..

hahaha..seyes, macam tu la gaya beliau bagi contoh..kelaka gile...

see, bila duduk umah, saya da rajin tengok tv oke..hehehee

ok da bai..

~wassalam~

pst : semua orang bole dapat sale kat sini..cepat-cepat

7 ulasan:

kata kila on December 14, 2010 at 10:55 PM said... BALAS

haah.aku pun suke cara die

alinac lover on December 15, 2010 at 6:36 AM said... BALAS

sempoi je kan

mia on December 15, 2010 at 7:55 AM said... BALAS

@kata kila

tu laa..cakap gaya remaja, mudah je faham

mia on December 15, 2010 at 7:55 AM said... BALAS

@alinac lover

tau takpe yong...ehhee..cth yg simple..senang nk fhm

Solihin Zubir on December 15, 2010 at 8:03 AM said... BALAS

dakwah yg diselit elemen humor mmg seronok didengar..

mia on December 15, 2010 at 7:41 PM said... BALAS

@Solihin Zubir

kan..sempoi aje mcm tu..

Cik Ezy on December 16, 2010 at 1:58 AM said... BALAS

sempoi nye..
=)

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan