Rabu, tiket wayang murah kan?hoho | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, February 2, 2011

Rabu, tiket wayang murah kan?hoho

Dicatat oleh m i a di 11:32 AM
Assalamualaikum..

morning semua..

huwaaaaaaa..lame gile tak online..saya ke tanjong malim, seterusnya ke shah alam, seterusnya ke bukit sentosa, rawang..da kini di melaka..adehaii..alhamdulillah.. banyak benda saya dapat selesaikan 2, 3 hari ni..

OMG, gile banyak benda nak share dengan korang semua..even macam da basi tentang gathering blogger kat Times Square sabtu lepas, but saya tak moh ketinggalan nak share jugakk..hahkhakaha..

but, before dat, ada 3 benda baru yang saya dapat sepanjang tak update belog ni..hohoho..1st, Sony Ericsson Xperia X8..thanks alot Safwan Arif untuk hp ni..hahhaha..tak sangka dapat handphone baru..tq tersangat-sangat dear..memang tak plan pon nak amek hp sony, but mase beli tu, seyesly rambang mata..at last, warna putih jadi pilihan hati..hhehehee..eh, ni 1st hp saya yang kaler putih..al maklum, saya ni bukan cermat sangat, ni baru 4 hari pon, hp da macam tak suci lagi..grrr





hehee..sekarang ni masih lagi cube nak godek-godek ape yang patut pasal hp ni..mula-mula memang masalah gile pasal 3G yang always on saje..baru 3 hari, tengok bil da naek RM40..gile, gile..but sekarang da tahu nak turn off 3G tu..bole tahan hebat jugak saya ni..*baek, sila sepak laju-laju*

2nd, contact lens baru..hohoho..mula-mula memang masalah nak beli lens secara online ni..but bila da dapat..mak aii..happy sangat..saya belum cuba pakai lagi, semalam sampai Melaka agak lewat, terus cari katil je..hehe..tengok la kalau nak keluar petang ni..




lastly, masih ingat dalam entry INI. thanks sangat-sangat pada cik Ayu untuk shawls yang comel gile..ehehee..xcited gile saya bila ibu call cakap ada orang pos shawls untuk saya.. hohoho..memang teruja sangat..korang bole la singgah Shawls@AYUCINTA ni yaa..



yeaahh...cukup setakat ni..lepas ni nak update pasal gathering sahabat blogger pulak..ohyeahohyeahh..

oke da bai..

~wassalam~

12 ulasan:

CTE on February 1, 2011 at 7:52 PM said... BALAS

bestlah dpt jalan-jalan...sye duduk umh je....

Izan Ishak on February 1, 2011 at 8:01 PM said... BALAS

semuanya buat k.izan teruja!
bestnya dapat hp baruuuuu~

M I A J A M A L U D D I N on February 1, 2011 at 10:10 PM said... BALAS

hahhaa! suke! suke!

Anisa Hang Tuah on February 1, 2011 at 10:38 PM said... BALAS

miyaa
ni nak xperia miya tuuu
huhuuh

mia on February 2, 2011 at 4:51 AM said... BALAS

@CTE

nape xjln3 dear?

mia on February 2, 2011 at 4:52 AM said... BALAS

@Izan Ishak

ahaha..tq singgah sis..mia pon teruja gile kak..lagi3 hadiah hp tu..hehe

mia on February 2, 2011 at 4:53 AM said... BALAS

@M I A J A M A L U D D I N

ahkahaka..ko suka ape makcik..hahaa..nice kan hp same..yeahh..nama same jugakk..yeahh

mia on February 2, 2011 at 4:53 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hahahaa..nnti mia kasi nis pinjam ea..meh la datingg meh..ehhee

Cik Ezy on February 2, 2011 at 5:59 AM said... BALAS

best nye.. best nye,..
epy sgt2 dpt tgok gmbo..
dpt tgok jela.. ekeke

Sophia Rani on February 2, 2011 at 9:10 AM said... BALAS

wahh!!! bestnya dpt hp baru.. nak gak.. :(

eh eh.. tunjukkan la mata pakai lens baru tu... mesti kiut.. hehe

mia on February 3, 2011 at 12:49 AM said... BALAS

@Cik Ezy

hehehe..xpe dear..kamu da keje bule kumpul duit lps ni..ehhee

mia on February 3, 2011 at 12:49 AM said... BALAS

@Sophia Rani

hahahaaa..malu la yang..ahhakahaka

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan