Happy Birthday sayang. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, July 22, 2011

Happy Birthday sayang.

Dicatat oleh m i a di 10:23 AM
Assalamualaikum..

hi uolss..

sekarang ni sedang gigih puasa, aha! lagi pulak, esok kerja jam sebelas, jadi berkobar-kobar nak update blog malam ni. eh, thanks pada yang bagi pendapat supaya saya pakai glove dalam entry berbisa ni, sekarang ni dapat bekerja dengan riang gumbira..muhahahaha. oke, cukup pendahuluan.

hari ni nak share tentang majlis makan-makan sempena birthday Iman sekali dengan ulangtahun ke-2 perkahwinan kak ngah saya. sangat meriah dengan sedara mara semua, tapi sedih sebab saya tak sempat join tiup lilin sebab kena kerja grrrr.

ibu sibuk buat cup cake untuk iman dan velvet cake untuk kakak saya. ohh tersangatlah lazat berkrim disukai ramai oke. saya sempat jugak meratah sebab ayah sangat baik hati menghantar kek kat tempat kerja hohohoho.

baeklah, mari biar gambar melakukan percakapan *lets picture do the talking* sebelum tu, entry ni seyes banyak gambar oke tak tipu..





















hamek kau, hamek kau, hehhee. tu pun banyak lagi tapi takkan nak taruk sini berlambak-lambak karang muntah pulak korang, hehehe. iman da masuk setahun ni da makin pandai berjalan, makin pandai mengemas rumah jugak oke grrrr. kalau letak buku atau handphone sepah-sepah memang selamatlah die kerjakan. masuk bilik saya, benda pertama iman cekup ialah barang make up, hamboi hamboii ada gaya nak jadi macam mama dia ni, suka make up auuwww..

oke da, lepas ni cari idea lagi nak update ape ea. tata uols

~wassalam~

p/s : Iman ni kadang-kadang saya rasa macam Mia Sara Nasuha la pulak, becok bukan maen lagi. grrrr

Buat hadiah sendiri oke jugak!

6 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA on July 21, 2011 at 7:26 AM said... BALAS

wow,nmpk sedap!!

cer bg sikit kt sy..

Cik Ezy on July 21, 2011 at 7:33 AM said... BALAS

dh abes comot2 muke die yg comel tu..
hihikk..

nk dh besar msti pndai mekap..
kehkehkeh

mia on July 21, 2011 at 8:31 AM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss NUSHA

hehehe..mmg sedap dik..ibu akak semangat gile mmbakar kek..ehhee

mia on July 21, 2011 at 8:32 AM said... BALAS

@Cik Ezy

hahaha..xbole biar ezy, abes die perabih duit ke make up aje..grr

Wahida on July 21, 2011 at 9:58 AM said... BALAS

Wahhh apam polkadot tu nampak best sangat! Kecur air liur. Tangkap leleh betol laaa. Hehe :D

p/s: Thanks kak berkunjung datang ke Wydaz.com :D

mia on July 21, 2011 at 6:26 PM said... BALAS

@Wahida

hehhee..dlm die ade inti kacang merah tau dear..sgt lazat..bule la tempah..aha!

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan