Sad Story About Alviss Kong | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, December 13, 2010

Sad Story About Alviss Kong

Dicatat oleh m i a di 4:19 PM
Assalamualaikum..


ingat tak dalam entry ini?saya cakap FB sekarang da hot kan?

huhuh..setakat ni, sudah 2 kes orang update status kat FB sebelum bunuh diri..sangat sadis..


bayangkan korang baru je borak dengan beliau tak sampai 45 minit, after dat dapat call yang beliau da takde..rasa ape ek?huhuh..

Alviss Kong’s last words to his Sister Chelvin Kong


dis is a sad story about a guy name Alviss Kong..seyesly..he's cute..see for urself oke..


huhu..betul la kan, cinta tu buta..ntahlah..it's just so sad bila benda macamni jadi kat orang-orang yang dekat dengan kite kan..huhu..minta dijauhkan..

saya share benda ni bukan nak aibkan sesiapa oke..just untuk iktibar kite semua..cinta bukan tuhan..bagi kita sebagai muslim, sendiri da tahu ape hukum bunuh diri tu kan..

bila nak buat sesuatu, pujuk diri untuk fikir sekejap kepada Tuhan..dan paling utama, fikirlah pasal keluarga..itu yang paling penting..

btw, hope korang semua bahagia dan senyum je selalu oke..

thanks Joshua..

~wassalam~

pst : korang free 13 Januari ni?klik sini oke..

8 ulasan:

NuR 'aQiLaH on December 13, 2010 at 1:31 AM said... BALAS

artis ke tu?
x kenal pon..huhu

kak ina kl (1) on December 13, 2010 at 2:42 AM said... BALAS

tak pernah kenal pun dia ni..patutlah sibuk bloggers cerita hal dia ni...

kat famosa pun dah gi dah..ok ajerlah..sunway gak yang best

mia on December 13, 2010 at 3:19 AM said... BALAS

@NuR 'aQiLaH

bkn dear..one of da malaysian yg bunuh diri but b4 dat ade update status kt FB...

mia on December 13, 2010 at 3:19 AM said... BALAS

@kak ina kl (1)

mmg xde sape kenal pon sis..huwaa..mia xsampai pon sunway lagi..ehehe

delarocha on December 13, 2010 at 3:20 AM said... BALAS

harap2 dia sempat mengucap.....

kembatolo™ on December 13, 2010 at 3:39 AM said... BALAS

tak paham r surat khabar tu tulis mende.. adeih~

mia on December 13, 2010 at 4:31 AM said... BALAS

@delarocha

he's not muslim bro..ehehee...

mia on December 13, 2010 at 4:32 AM said... BALAS

@kembatolo™

hehee..mmg la..surat kabar cina tu..da mangsanya chinese kan...

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan