Sharing is caring | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, December 3, 2010

Sharing is caring

Dicatat oleh m i a di 12:35 AM
Assalamualaikum..


korang tahu tak ape perkara yang seronok dalam hidup kite ni??

bila kite dapat tolong seseorang..even kite tak kenal..sekurang-kurangnye, kite dapat bantu dengan cara kite sendiri..

walaupun bentuk pertolongan tu sangat kecil..sangat mudah dan sangat simple..but at least kite tahu, benda tu bole dikongsi dan ya..kite berjaya tolong seseorang dengan cara yang paling senang.

korang tahu ape perkara yang paling seronok dalam hidup kite ni??

bila kite dapat tahu yang sebenarnye, pertolongan kite tu sangat-sangat berguna untuk si dia yang kite tolong..hati rase gumbira kan..bagi saya la..

ni yang buatkan semangat saya lagi berkobar-kobar nak jadi power ranger merah ni..akehkehkee..

sangat terharu bila dapat komen kat shout box ada entri penghargaan untuk saya..alahai sayang..seyesly terharu dear..thanks alot untuk adik caera putih..


hehehe..nak kate ape? welkam dear..

korang bole la singgah-singgah blog caera ni..comel aje orangnye..

nak promote ni oke..kehekheke...

 ni header dia..klik sini pon bule jugak..


to caera...thanks ye dear..happy blogging...hehehe

untuk korang semua..

sharing is caring oke..what u give, insyaALLAH, u will get back..

selamat malam semua..

~wassalam~

11 ulasan:

iamnerves on December 2, 2010 at 8:51 AM said... BALAS

mia tahu ape perkara yang paling seronok dalam hidup sy ni??

..

tido!


ps makcik..sy da buat tag kamu..s0..xpayah bg hadiahkan..haha

Anisa Hang Tuah on December 2, 2010 at 9:05 AM said... BALAS

sgt sweet yaa

same2 membantu :)

twinkle twinkle on December 2, 2010 at 9:29 AM said... BALAS

betol2,,tlg org tu satu nikmat ;D

Anonymous said... BALAS

pasni akak nak tolong saya pulak..
thanks kak mia..!!
:)

-azu-

Sumijelly on December 2, 2010 at 3:33 PM said... BALAS

hahaha.......memang seronok kalu dpt bantu org.. nak pulak secara maya....hehehehe

tak per, itu tandanya kita ni tak kedekut tunjuk ajarkan??hehehe


Sumijelly.com

The Sharkox on December 2, 2010 at 4:28 PM said... BALAS

Perkara paling heppy dalam hidup: bangun dari tidor

sekuk tawa on December 2, 2010 at 5:37 PM said... BALAS

memang caring bebeno ni

mia on December 2, 2010 at 7:22 PM said... BALAS

iamnerves :
hahahaa...tq pkcik sbb buat..even saje bikin wa panas..grrrr


anisa :
ehehe...btol syg...

mia on December 2, 2010 at 7:23 PM said... BALAS

mira twinkle :
hahahaaa..betol la mira..rse bunga-bunga gitu..ahakkss



azu :
ahhahaa...azu ni..grrr..da email x yang?

mia on December 2, 2010 at 7:24 PM said... BALAS

kak sumi :
tu la kan kak..even tak kenal..tbe3 je bole jadi kwn..kehehe


sharkox :
aikkk..nape lelaki suke tido ni...grrrr

mia on December 2, 2010 at 7:25 PM said... BALAS

sekuk tawa :
ahahahhaa....jeles eh?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan