PERHATIAN : Budak Hilang sudah dijumpai | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, November 30, 2010

PERHATIAN : Budak Hilang sudah dijumpai

Dicatat oleh m i a di 9:08 AM
Assalamualaikum..


selamat pagi semua..

masih ingat dalam entri ini kes budak hilang?

alhamdulillah..syukur tersangat-sangat...

adik Afif Safuan telah dijumpai di Hospital Um..

thanks sangat pada semua rakan blogger yang buat sebaran..

thanks jugak pada semua yang mendoakan keselamatan adik ni..

saya rase happy gile...akhahakhka..rase macam power ranger pulak selamatkan budak hilang..hahaha

kalau saya power ranger..saya nak pilih warna merah...kahkahaka..sebab tu ketua kan?

saya nak jadi ketua..tak kira la badan ketul-ketul ke hape ke..nak jugakk...

haa sudah..ape aku merapu ni pagi-pagi..hahahaa..

oh ye..undian da tamat ye kawan-kawan..

hehhee...tahniah pada 5 blogger yang dapat undian tertinggi..

kat sini jugak, saya nak ucapkan..beribu-ribu terima kasih pada rakan-rakan blogger yang mengundi saya..hehee..terharu sangat..tqvm!

even tak berjaya..haiishh..saya tahu tempat saya..blog ni masih baby lagi..da tercalon tu pon memang syukur tersangat-sangat..

Jutaan TERIMA KASIH pada yang mengundi blog MIA SUKA BERANGAN

hhehehe..

happynye saya harini..

jaga diri semua..

ok da..mase untuk diri sendiri..

tata uols..

~wassalam~

20 ulasan:

nazirulhazwan~ on November 29, 2010 at 5:23 PM said... BALAS

den nak kaler pink, best2:P hehe

Anisa Hang Tuah on November 29, 2010 at 5:36 PM said... BALAS

yeee..dah jumpee
:)

sharaBUNGA on November 29, 2010 at 5:39 PM said... BALAS

alhamdulillah :)

mia on November 29, 2010 at 5:42 PM said... BALAS

dato naz :
hahahahaa..gatai la tu...mentang3 pink tu comel n slim..grrrr..



anisa :
tu la..syukur sgt3...


bunga :
syukur..thanks dearr

LoVe is CiNta on November 29, 2010 at 6:33 PM said... BALAS

kuning sepet tp lincah gak

alia shahira on November 29, 2010 at 7:28 PM said... BALAS

alhamdulillah :)

iamnerves on November 29, 2010 at 7:50 PM said... BALAS

selmat datang ke kumpulan kami
nak jadi ranger sejati 1st kene minat band hujan(raingers)..2nd...tak leh nanges2 kalau takde susu..

*ranger hitam*

shatooman on November 29, 2010 at 7:52 PM said... BALAS

syukur la dh jumpa budak yg hilang tu...nasib baik x de pape.. power ranger?? err..sy kna ambik wrna pink.. sebab masa kecik dulu, kaler lain semua abg dh cop.. tinggal warna pink je..terpaksa la terima jugak sbb nk jadi power ranger.. huhuhu

cikpia on November 29, 2010 at 8:53 PM said... BALAS

kuning la best...... =)

twinkle twinkle on November 29, 2010 at 9:23 PM said... BALAS

mcm mane leh jumpe kat osptal?

mia on November 29, 2010 at 9:28 PM said... BALAS

love is cinta :
hehhehe..ramai suke kuniing ek..hehe



alia :
syukur ek da jumpe...

mia on November 29, 2010 at 9:36 PM said... BALAS

iamnerves :
hhahahaa..pehal yg num 2 tu??grrr..manede nanges ni..grrrr



shatooman :
hahahahhaa..bole la tu..dr xde kan..sy dr kecik suka merahh..hehhee

mia on November 29, 2010 at 9:37 PM said... BALAS

cikpia :
grrr..nape seme suke kuningg ni??



mira twinkle :
xtahu dear..but syukur sgt da jumpee..

hamzah ian on November 29, 2010 at 10:25 PM said... BALAS

gua nak power rangers kaler pink.. sbb dia pakai skirt..

Cik Gallus Gallus on November 29, 2010 at 11:00 PM said... BALAS

alhamdullilah

alinac lover on November 29, 2010 at 11:43 PM said... BALAS

syukur da jumpa smula..riso awww


yong jual pink nipple cream hehe..utk pinkkan nipple :)

mia on November 30, 2010 at 2:53 AM said... BALAS

hamzah ian :
grrrrrrr...suka yg pakaia skirt je kau kan..xpe, nnti aku jdi warna merah, pakai skirt la jugak..muahha


cik gallus :
hehe..thanks dearr

mia on November 30, 2010 at 2:54 AM said... BALAS

alina :
hehehee...syukur kan dear..

haa tahu..bape ek yong??

akmalhilmi on November 30, 2010 at 3:22 AM said... BALAS

aaauuuu
sangat seksi
i like this :)

mia on November 30, 2010 at 3:30 AM said... BALAS

akmalhilmi :
hahahhaaa...hamboi..seksi3 suke ek

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan