Kalau Blogger Tak Tampal Link Kita... | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, January 20, 2011

Kalau Blogger Tak Tampal Link Kita...

Dicatat oleh m i a di 7:32 AM
Assalamualaikum..

selamat malam uols..

baru lepas tengok cerita 'Jangan Hantar Aku ke Neraka', drama terakhir arwah Faizal Yusuf..huhu..gile hebat lakonan arwah dalam drama ni..watie pon best jugak!!

oke, tamat pendahuluan..hehe

semalam chit chat kat mesej FB dengan kawan blogger.. terkeluaq la topik seperti dalam tajuk tu..macamane ya, semalam tengok, kita ada dalam blog list, esok pulak tengok da takde..tersentap ke bila jadi macam ni?? mesti dok meroyan terfikir-fikir, kenapa ya..kenapa yaaaa..hehe

pada saya, kalau blogger tak tampal link kite pada sidebar diorang, tak semestinya diorang tak menjenguk kan..kalau orang suka baca blog kite, macamane pon, perasaan nak menjenguk dan baca entry tu mesti ada walaupun takde link kat sidebar diorang..



itu terpulang pada hak masing-masing.. nak tampal link atau tak, suka hati la..nak follow atau tak, terpulang, nak drop komen atau cume singgah saja pon, saya da berterima kasih tersangat-sangat..

cume, bila minggu lepas tengok, link kita ada kat sidebar dia, eh minggu ni dah takde pulak..cube tengok balik kot ada silap kite buat si blogger tarik balik kuatkuasa tampal link tu ke.. ehkehekheke..mungkin minggu lepas, kita selalu jenguk blog die, minggu ni tidak..sape tahu kan..


saya tak kata, traffic tu tak penting untuk blog, cuma, jangan terlalu mengejar traffic sangat la..nampak macam meroyan pulak nanti dowwhh..kehkehekhee..cukup sekadar 'biasa-biasa' je..oke tak?

oke, da melalut da..so, kesimpulannya, kalau tanya saya apa rasa kalau tengok link da takde kat blog rakan-rakan blogger, jawapan saya, mungkin terdetik kat hati, kenapa ya..ada la kat mane-mane silap saya tu..but takde la beriya-iya dok menyiasat bertanya bagai..takdelah sampai buat status kat FB..ehkehekheke..

kalau korang pulak macamane? meh share kat sini meh..

oke da..Selamat Malam Semua..

mari minum Milo kat SINI meh..

~wassalam~

13 ulasan:

Rara Farah on January 19, 2011 at 7:35 AM said... BALAS

hoho...mcm baru alami jew bende nieyh..takesah la nak letak ke tak..itukan hak masing2...mungkin dye tertinggal kot...dah banyak sangat link..hehehe

delarocha on January 19, 2011 at 7:41 AM said... BALAS

'aku menulis bukan kerna nama' .... keh keh keh kan dah terkeluar lagu ramli sarip tuuu

♥ solehah ♥ on January 19, 2011 at 7:48 AM said... BALAS

hehe..klau solehah pulak.
kt bloglist tu letak blog fevret & blogger yg slalu dtg kt blog solehah..ehehe :)

Solihin Zubir on January 19, 2011 at 7:54 AM said... BALAS

sy lebih suka melihat komen yg byk drp melihat traffiv yg tinggi..
kalau ramai yg singgah tp x bca entry kita pun, nk wat apa? hehe..

Haa Fakihah on January 19, 2011 at 8:00 AM said... BALAS

hee ha br je berblog ni. dr shri ke shri nk jgk buat org tertarik kt belog kite. tp walaupon dorang x tempek ha kt bloglist ha ok je. :)

Anisa Hang Tuah on January 19, 2011 at 8:11 AM said... BALAS

i think..
masing2 ade hak
seperti mahu atau tidak
hmmmm
;)
nite miyaaa

kembatolo™ on January 19, 2011 at 8:41 AM said... BALAS

sebab? dye taknak link banyak2 kat blog dye kot. haha

Sophia Rani on January 19, 2011 at 9:07 AM said... BALAS

alaaaaaaaa... terlupa nak tgk drama tu.. :(

eh eh,.. betol tu... link kat side bar tak penting pon.. lagi pon kalau org tu dah taknak letak nk wat cm ne kan.. ehehe..

org da lama tak blogwalking... busy.. hehe

nub on January 19, 2011 at 10:12 AM said... BALAS

hihi..betul2..ceq pon bila jalan2 p merata,takdak pon jmpa org ltak link blog ceq..ada la 1 dua..tapi ok jaah..depa berehh jaa bab pukoi2..

jangan tacing2 lah lau depa x letak...depa saja buat2 majuk suh kita pukoi2 lagi laa tu..hehehe

JIJI YU on January 19, 2011 at 2:26 PM said... BALAS

cam terase jgk ni..muehehee...tapi takpe aku tetap lepak jukga kat blog korang..muahaha

Atiqah Adnan on January 19, 2011 at 5:49 PM said... BALAS

kalau kalong dah pelik daa.. sama laa kot ngan ko..

Farhan Zulhusmi on January 19, 2011 at 9:33 PM said... BALAS

OWH...BAGI SY YE...bagi sy...bagi sy...bagi sy..bagi sy...dri tadi bagai2..cm mane nie...

ok...just pkr simple je...mungkin dy nak ubah ke...mungkin dy terdelet ke..mane lah tau...
(amek ati)...hehehe

h A n Y S on January 20, 2011 at 10:05 AM said... BALAS

maybe owner tu saje nak buat rombakan bloglist kot..
(jawapan optimis)
hikhik
;p

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan