Miss Me??Choiiii!!! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, January 24, 2011

Miss Me??Choiiii!!!

Dicatat oleh m i a di 4:05 PM

Assalamualaikum..

hi uols..

ohh yeaaahhhh...alhamdulillah..da sehat da..hhehee..korang semua ada ke yang berjangkit demam dengan saya ni?

yeah..sekarang ni da free, dok umah saje..semalam last day kerja..memang kaw-kaw saya qada' tido malam tadi?kahkahakhaka..al maklum..5, 6 hari kena bangkit awal nak gi keje kan..

satu berita tak best yang saya dengar bila off berblogging sehari dua ni, saya kehilangan seorang rakan blogger sebab dia da tutup blog..huhu..

borak dengan beliau kat FB..so sad..takpe la..hope dia akan buat come back nanti..sape tahu kan..even tak borak via blog, FB kan ada..lagi pon, saya da dapat num fone amoi comel ni..hohoho..sape nak usha, meh sini meh..ahkahakhakhkaa

yeahh..tiba la masa nak blogwalking sepuas hati..2, 3 hari ni dok muhasabah diri jugak sama ada nak quit blogging atau tak..heppp..kau jangan buat propa kat sini ye makcik..takdemaknenyee...grrr

oke baeklah..nak bw..ada request tutorial lagi..yeahh..esok akak buat ya nina comel..ehheee

Buah hati pengarang jantung saya sekarang..hoho

hehe..korang nak tahu macamane saya bole sehat?meh tengok SINI..

oke da bai uolss

~wassalam~

18 ulasan:

JIJI YU on January 24, 2011 at 12:23 AM said... BALAS

kite pon sdeyh die tutup blog..hadoi..

good_boy on January 24, 2011 at 1:43 AM said... BALAS

gmbr x jelas..tp mst comel buah hati pengarang jantung awk tu kn..hehe

good_boy latest post cara join heartbeat.my

nerves on January 24, 2011 at 1:48 AM said... BALAS

miss u??choii!!...

da sehat...bagus2...
eh..
nak no tepon amoi tu...hikhikhik=p

mia on January 24, 2011 at 1:59 AM said... BALAS

@JIJI YU

huhu..tau xpe..hope sgt dia pn balik..huhu

mia on January 24, 2011 at 2:00 AM said... BALAS

@good_boy

hehehe..yeahh..btol3..mmg comel gileee

mia on January 24, 2011 at 2:00 AM said... BALAS

@nerves

hahahahaa..minta kebenaran owner dulu pkcik..ehhee

alinac lover on January 24, 2011 at 3:20 AM said... BALAS

alahai..sapa tutup blog tu

safura zahari on January 24, 2011 at 3:32 AM said... BALAS

welcome back mia.

CheQ PP JoY on January 24, 2011 at 3:46 AM said... BALAS

sape y da tutup blog tu? sygnye...

mia on January 24, 2011 at 4:27 AM said... BALAS

@alinac lover

huhu.salah sorg dlm list mia tu yong..

mia on January 24, 2011 at 4:27 AM said... BALAS

@safura zahari

thanks dear...

mia on January 24, 2011 at 4:28 AM said... BALAS

@CheQ PP JoY

huhuhu..ada problem dear..xpelah..hope nnti dia on balik..

nina on January 24, 2011 at 7:14 AM said... BALAS

thanx ye sis.
:)

sye brjngkit dgn dmm 2la.
:(

Solihin Zubir on January 24, 2011 at 7:19 AM said... BALAS

ololow comel..
tembamnya tangan dia.. geram! hehehe..

mia on January 24, 2011 at 9:17 AM said... BALAS

@nina

uikss..yeke yang?alahaii..take care dear..mkn obat yaaa

mia on January 24, 2011 at 9:18 AM said... BALAS

@Solihin Zubir

ahahhaa..tgn sape bro?ekhekhe..sy ke iman??

kak ina kl (1) on January 24, 2011 at 5:51 PM said... BALAS

mungkin dia tutup blog ada sebab yang tertentu. tapi mana tau kan kalaulah dia buat blog baru yang lebihbestlagi..semuga dah beransur sembuh.

azzey on January 24, 2011 at 7:27 PM said... BALAS

alhamdulillah awak dh sihat...:)

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan