Shock Circuit | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, January 14, 2011

Shock Circuit

Dicatat oleh m i a di 11:23 PM
Assalamualaikum..

halo uols..

yeahh..esok cuti..tapi ahad keje pagi pulak..huhuhu...sabar jela..lagi bape hari je nak berhenti da pon..

ni baru selesai jamuan hari jadi untuk syahir dan izzat..hekehke..ramai jugak sedara mara yang datang..but, tak sempat nak snap picture..kepala saya miung..huhu..rasa nak demam da sekarang ni..adehaii..

tadi masa kat tempat keje, tiba-tiba dengar bunyik letupan..mak oii..kemain kuat lagi..rupenye, ada lintas pintas kat restoran sebelah..semua keluar dok jadi penonton..sayangnya saya tak bole kemana-mana sebab jaga cashier kan..asap da banyak da..pastu dengar orang jerit-jerit suruh turun..memang riuh gile la..1st time dalam hidup saya dapat tengok kejadian macam ni..hekehkeheke..
tak lame lepas tu bomba datang..but agak lambat la jugak..kalau ada yang nazak, memang kompom dah lame mati..huhu..nak salahkan sape?adoihhyaii..

baeklah, lama tak jenguk blog korang kan..saya minta maaf ya..been bizi lately..thanks pada yang sudi singgah sini okee..

lepas kerja, makan, kerja balik, ape kata kalau korang singgah kat sini..

Sweet Dream Everyone

~wassalam~

6 ulasan:

Anisa Hang Tuah on January 14, 2011 at 7:40 AM said... BALAS

huissh
takutnyee
nasib la tade pape ye miaa
:)

HaNa HoNeY on January 14, 2011 at 7:42 AM said... BALAS

pergh...gile bahye kot shock circuit gituww

Solihin Zubir on January 14, 2011 at 8:35 AM said... BALAS

uii.. bahaya btol litar pintas ni..
x pasal2 naya customer.. huhu..

mia on January 15, 2011 at 7:19 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

tau xpe nis..huhu..bahaya gile..bnda kcik ni lame3 bole jadi terbakar

mia on January 15, 2011 at 7:21 AM said... BALAS

@HaNa HoNeY

huhu..naseb xde ape3..

mia on January 15, 2011 at 7:21 AM said... BALAS

@Solihin Zubir

tau xpe..ramai gile tukang tgk..ehkehke

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan