Gempak Starz Collections | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, January 21, 2011

Gempak Starz Collections

Dicatat oleh m i a di 11:49 AM

Assalamualaikum..

hi uolss..

yeaahh..dengan bangganya saya mengumumkan bahawa, saya demam hari ni..hekhekhee.. dan dengan bangga sebangga bangganya jugak, saya mengumumkan bahawa esok saya tidak cuti..(t__t.) ehem..

thanks ya untuk semua pandangan pasal entry Kalau blogger tak tanpa link kite ni..ehehe..korang memang terbaekklahh..baeklah, sape sini yang minat komik?..peminat di sini bermaksud, bila part katun tu nanges, korang pon nanges jugak, bila part kissing, korang pulak yang malu-malu kucinggg *pAnGggg!!*

kalau ada, korang bole la join saya yaa..keheke..saya ni, tak tahu la nak cakap camne, nak macam orang kemaruk, tahu?hehehe..memang betol-betol gila pada komik okee..but saya suka komik yang dialih bahasa oleh SHOGAKUKAN U.C..ala..komik yang more to kegadisan..hikhikhikkk *orang kata, gelak style gini macam gedik-gedik sikit..grrr*

hingga hari ni, ni je yang sempat saya kumpul..huhu..








saya suka baca ulang-ulang..ekhekhee..ni pon da banyak da ketinggalan..saya biasa kalau kemaruk nak membaca, bole beli sampai 6 buah sekali gus..huhu..macam membazir gile kan..biasanya, komik ni harganya RM6.50 atau RM7.50..so korang boleh anggarkan berapa da abes untuk collection kat atas tu..hekhkehekee..lepas tu, hujung bulan, korek tabung syiling untuk beli maggi...akhakhakaha..*padan muka aku, kan?ehhee*

ada sapa-sapa yang share minat ni dengan saya tak??seriusly nak tahu..share kat sini ek..mari..mari..

eh, sesiapa yang berumur 18 tahun ke atas pada 30 Dec 2010, wajib klik SINI..cepat-cepat!..

oke da bai..

~wassalam~

27 ulasan:

Sophia Rani on January 20, 2011 at 3:56 AM said... BALAS

org kumpul lawak kampus je.. hehehehe

JIJI YU on January 20, 2011 at 4:01 AM said... BALAS

muehhe..komik kat umah saye belambak mia..katon2 gempak yang bengong tu yang paling bes..

-iEkA DaRLink- on January 20, 2011 at 4:20 AM said... BALAS

pehh banyak gilaa! ika pon ade kumpul tapi sikit je.

Wan Fakhrul Rin on January 20, 2011 at 4:42 AM said... BALAS

Ha?? Lagi byk dari Kee! rase sungguh tercabar.. ngeh3.. Nak bwat ebtry jugak lah pasal collection GS, nnt Kee link kan ke sini ye.. ;)

nerves on January 20, 2011 at 5:09 AM said... BALAS

sy kumpul kitab2 agama islm je.
=p

*cept baik ye=)

cikCOKLET:) on January 20, 2011 at 5:55 AM said... BALAS

banyaknyaa!
coklet suka kumpul novel je..rasa mcm coklet je heroin dlm novel tue.heee.
btw...hobi mia mmg bgus cz suka mmbaca. =)

alinac lover on January 20, 2011 at 6:09 AM said... BALAS

sama! yong suka juga...da lama suka baca komik mcm ni tau

Rara Farah on January 20, 2011 at 8:56 AM said... BALAS

banyak tuh sis...pinjam??hehehehe

h A n Y S on January 20, 2011 at 10:06 AM said... BALAS

komik2 ni sama mcm sepupu sy punya, dia pon hantu komik2 gegels ni, and dia jugak dah berjaya pengaruhi saya!
oh tidakkkkk!
ahahaha
;p

psssttt...tp memang best pon..
hihi

+whuttadilly? on January 20, 2011 at 4:55 PM said... BALAS

dah tak beli dah.
dari sekolah kumpul ade dua almari penuh.
pastu dah malas.
banyak sangat takde tempat nak letak.
tunggu lawak kampus je baru beli.
hehe.

mia on January 21, 2011 at 1:54 AM said... BALAS

@Sophia Rani

akk suka gak baca tu..but more to komik girl mcm ni la..ehkhekee

mia on January 21, 2011 at 1:54 AM said... BALAS

@JIJI YU

ahhahaa..kan, mmg bengong..utk release after study bole la melayan..

mia on January 21, 2011 at 1:55 AM said... BALAS

@-iEkA DaRLink-

bila kemaruk membaca, tak sedar eh tibe3 da manyak gini yang..

mia on January 21, 2011 at 1:55 AM said... BALAS

@Wan Fakhrul Rin

yeaahh..nnti share kat sini tau bro..bole jenguk3 nanti..ehhee

mia on January 21, 2011 at 1:56 AM said... BALAS

@nerves

hehehe..good 4 u bro..jarang mkn obat, xthu bila bole baek ni..huhuh

mia on January 21, 2011 at 1:57 AM said... BALAS

@cikCOKLET:)

hhahaa..yeahh kan dear..mcm geli3 sket komik ni..but bestt

mia on January 21, 2011 at 1:57 AM said... BALAS

@alinac lover

yeaahh..mia ada gengg

mia on January 21, 2011 at 1:58 AM said... BALAS

@Rara Farah

bole yangg..hehe..meh dtg umah akk mehh

mia on January 21, 2011 at 1:58 AM said... BALAS

@h A n Y S

hahahaa..hanys pon terjebakk jugak ke..oh yeahh..mmg best kan dear..

mia on January 21, 2011 at 1:58 AM said... BALAS

@ whuttadilly?

huwaa..mesti byk gilee kan

alia shahira on January 21, 2011 at 2:10 AM said... BALAS

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! gila banyakkkkkkk komik!! T.T takud plak kite tengok haha.

kite xsuka bace komik! huahua xreti nak bace ouh. sebab pelik haha. =D

mia on January 21, 2011 at 6:30 AM said... BALAS

@alia shahira

hehehee..akk mmg suka baca komik yang..dari 2008..hekehkehkee

Jobless Girl on January 21, 2011 at 7:51 PM said... BALAS

Woh, banyak juga collection anda.

LittLeMyRashMaLLoW on June 28, 2011 at 9:32 AM said... BALAS

myra pun addict komik...
pantang nampak komik....
kalo nampak jer, dengan sukahati amik semua tajuk yg xde dalam koleksi....=)
slalu bajet skali bli dalam rm100...
=) sgt gile komik kan ?

kadang-kadang rasa...nak bf cm gitu bole ? suweettt jer...kacak lak tue...=)

ok, mengarut...selamat membaca komik =)

Anonymous said... BALAS

me too....
cant get enough of them...
i heart of ma comics...
hehe....
:)

Anonymous said... BALAS

me too....
cant get enough of them...
i heart of ma comics...
hehe....
:)

Anonymous said... BALAS

huahua aku mnat sains so 38 bjik ikhtiar idop tu abes aku beli.. huahua byk giler facts aku dpat (^__^)v

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan