Chop 'N' Steak di Kampung Baru | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, March 19, 2011

Chop 'N' Steak di Kampung Baru

Dicatat oleh m i a di 1:01 PM
Assalamualaikum..
selamat petang uols

hi semua..oke, harini korang rase nak makan ape?ada rase nak makan western food tak?hade???baeklah, ni nak share dengan uols semua pasal restoran Chop n Steak kat Kampung Baru..ada kot yang da pernah pergi, sebab restoran ni quite famous jugak kot..hehee..ke saya ke yang ketinggalan ni?grrr

ai tell yu, bila masuk restoran ni, korang akan rase macam makan kat atas kapal wokeyy..ruang makan ada banyak jenis, untuk family, untuk couple pon ade..memang awesome gile la..harga? pada saya still oke..tak mahal sangat rasanya..kira berbaloi-baloi laa..kalau dulu, kat sini, nak cari parking payah, but sekarang, da ada orang jaga parking okey..cume 3 hengget saje..

HADIAH MENARIK UNTUK PENGGUNA DIGI DI SINI

kedai ni, pada saya sangat unik..hiasan kat dalam restoran memang menarik sangat..plus, korang bole tengok KLCC jugak oke..hehee..kalau nak ke sini, memang kena awal, sebab orang..makk aii..bapak ramai gile..sebab makanan kat sini memang sedap dan laen dari yang laen okey..bole bayang dalam ayam ada cheese tak??hohoho..plus lagi, ada orang nyanyi live sambil maen gitar jugak..ehehe..tapi, psstt..korang jangan pandang beliau okey..kalau tak, nanti, tak pasal-pasal die datang kat table korang, menyanyi kat situ, but at the end, mintak korang bayar dia..kahkahakahaa..ehem..ini seriuss okee..sila take note ya..

oke da..lets picture do da talking ya..


welkam tu Chop 'N' Steak House



tengok tengok, bole nampak KLCC kan..



pintu masuk ke 'the ship kg baru'



Roaster Chicken (harga RM 9.90)



Chicken Goldon Blue ( harga RM 10.90)



see, kat dalam chicken goldon blue tu ada cheese..sangat sedap!


nampak sedap kan..hhohoho..moh la kite ramai-ramai ke Chop 'N' Steak di Kampung Baru wokeeyy..selamat makan semua..

~wassalam~



12 ulasan:

Anisa Hang Tuah on March 18, 2011 at 11:34 PM said... BALAS

waahh.sedapnyee
:D

Cik Ezy on March 19, 2011 at 12:13 AM said... BALAS

gmbo mkanan je..
ala.. nak la skit..
haha

JIJI YU on March 19, 2011 at 3:11 AM said... BALAS

hamboi cikgu..melanggar pantang berdiet ke ni..eheh

MerLe on March 19, 2011 at 7:56 PM said... BALAS

wahhhh~ wahhhh~ wahhh~ sedapnya~

Atiqah Adnan on March 20, 2011 at 8:05 PM said... BALAS

hehe kalong nampak tu macam tangan syahe je.. huu

mia on March 21, 2011 at 2:41 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

mmg sedap gile babe..nis kene cube ni tau

mia on March 21, 2011 at 2:42 AM said... BALAS

@Cik Ezy

hahaha..meh dating same kat sini nak ezy?

mia on March 21, 2011 at 2:43 AM said... BALAS

@JIJI YU

hahahaaa..kamu je perasan cikgu..kehkehe..tu la..da ke laut daa

mia on March 21, 2011 at 2:43 AM said... BALAS

@MerLe

mmg sgt sedap dear...

mia on March 21, 2011 at 2:45 AM said... BALAS

@Atiqah Adnan

kehekhekee...ko bole cam ea tangan syahe..yela..kuku die kan mcm alien sket..kehekehkee

Sumijelly on March 21, 2011 at 5:51 PM said... BALAS

alahai mia.. ko saja jer kan bikin rasa macam nak makan chiken chop nie...

eh..murah gak harga nya... x la mahal kan??

nanti nak try laa.........

Sumijelly.com

nizamsani on March 22, 2011 at 6:31 PM said... BALAS

sedapnya.

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan