ChurpChurp - Campaign Assignment | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, March 7, 2011

ChurpChurp - Campaign Assignment

Dicatat oleh m i a di 1:42 PM
Assalamualaikum..

Salam Isnin semua..

lagi 4 hari nak cuti..hahaha..gile kemarok ni..sabar jelah..hari ni macam biasa, banyak relief aje..so jadi penunggu setia bilik guru la petang isnin ni yaa..

well, tengok tajuk, mesti ramai da tahu pasal campaign assignment ni..betapa banyaklah saya dapat dari churpchurp..but rasenya, masih tak berkesempatan nak settlekan..maaflah ya abang churp..peliss jangan merajok dengan saya yaa..huhuhu..



bila fikir balik, ada 2 sebab kenapa benda ni tak berjalan..1st, sekarang ni, update blog pon curik-curik kat bilik guru..so sendiri mau ingatlah masa yang ada nak layan semua ni..aduhai..sebab tu, cuti sekolah memanglah amat dinanti-nantikan sekarang ni..duhai hati..tabahlah dikau..*lemPanNGG!!*

secondly, sebab saya tak reti..hamekk kauu..hakhakahak..seyesly tak reti nak tweet macamane weh..sape tahu, tolongla ajar saya ya..seyes ni tak tipu..tu la sengal, orang buat akaun twitter, saya pon tak nak ketinggalan, tapi sepatah haram tak reti..malu,malu..hahahhaa


sape tahu nak selesaikan ChurpChurp marketing ni, silalah bantu saya ni oke..pelisss...baek..jaga diri ya uolss..

~wassalam~

6 ulasan:

MerLe on March 7, 2011 at 3:08 AM said... BALAS

ape tu? sy pn xtau jgk..huhu~ tapi sm la kite..mggu ni ngn mggu lepas asyik kna gnti kelas je..

Cik Ezy on March 7, 2011 at 4:53 AM said... BALAS

kne ade twitter ek nk join churp2 ni?
hihikk..
xreti la nk twit2..

AkieZecky on March 9, 2011 at 4:33 AM said... BALAS

join sama2 click churp2.. x payah twitter pun x per.. tapi kalo ada schedule tweet kena la guna twitter.. gud luck

mia on March 10, 2011 at 12:48 AM said... BALAS

@MerLe

hehe.cikgu jgk ea..menengah ke?

mia on March 10, 2011 at 12:49 AM said... BALAS

@Cik Ezy

xsemestinye dear..ade yg kene gune twitter, ada yg xprlu gak..

mia on March 10, 2011 at 12:51 AM said... BALAS

@AkieZecky

pasal ada schedule twitter tu la..aduhai..ehhe..thnks ya singgah..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan