Dendam Berahi..auummm! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, March 14, 2011

Dendam Berahi..auummm!

Dicatat oleh m i a di 1:59 PM
Assalamualaikum..

selamat petang semua..da lunch ke?

ehem, harini uols keje ke?hohohoho..saya cuti..seminggu okee *kau nampak tak hidung tinggi di situ* kehkehkehh..sabar je la kan..

baeklah..hari ni, saya nak share kisah rumah tangga sikit..ehem..kenape saya rasa macam nak kawen je sejak akhir-akhir ni..acecehh wahh..da pandai guna 'sejak akhir-akhir' sekarang..eheh..poyo ek..oke abaikan..

puas hati dapat beramas mesra dengan iman tadi..tak tahu kenapa, saya pandang muka iman, rasa nak sepak-sepak je diri sendiri sebab geram sangat...grrRrrr..seyes tak tipu oke..


korang bole tahan ke kalu macam ni?


ni lagi la rasa hidung nak berdarah..


OMG, ni rasa nak hentak kepala kat dinding je, grrr..


oke fine, itu da over sangat la pulak kan..hehheee..seyesly tak sabar nak tunggu anak buah yang bakal lahir hujung tahun ni..hohoho..doa saya, semoga kandungan kak long saya baek-baek sahaja dan beliau sehat-sehat selalu..amin..amin..eh, korang kalu free, join la CONTEST KAK LONG saya ni..pstt..saya bagitau rahsia oke..antara hadiah contest ni ialah, tudung Hana Tajima yang harga RM99 tu dan ada jugak wang tunai RM100 okeeyyy...huhu..saya hanya mampu pandang je, sebab jadi juri..kehekhee..

oke da, eh..korang, sape nak baby comel macam si budak kecit Iman ni, cepat-cepat kawen okee..ehem..jom kawen jom..ada sape-sape nak kat saya ke?kahkahakhakahakaa..dreaming la cik me'ah oiii..

tata uols..

~wassalam~


12 ulasan:

JIJI YU on March 13, 2011 at 11:47 PM said... BALAS

wohoho hana tajima ade tudung brand die woit..masyhur2...dah tu plak anak sedare cikgu teramat le kiut rase cam nak telan idup2 je

Nayang Ahmad on March 14, 2011 at 12:32 AM said... BALAS

ya Allah, comelnye baby nie. geram giler.

Atiqah Adnan on March 14, 2011 at 12:48 AM said... BALAS

hiii kolong pun nk imannn skrg.. geramnyeee.. pandai2 je mia sebut psal hadiah eak.. ade pmbetulan tuuu..teehee

twinkle twinkle on March 14, 2011 at 1:52 AM said... BALAS

COMELLLLLL SGT BDK TUU ;D

sarah mohamad on March 14, 2011 at 6:09 AM said... BALAS

alololo ..comel giler budak tuu. geram nak cubit2. teehee

tika on March 14, 2011 at 6:33 AM said... BALAS

huhu...comelnye..!!
rs nak antuk kepala ke dindin gak...

p/s : mia,tika da tukar url blog..feel free to visit ea..

http://micitika.blogspot.com

mia on March 15, 2011 at 3:04 AM said... BALAS

@JIJI YU

khekehke..hang pon tahu pasal tdung hana tajima tu yek..hehee..see, kamu tgk pic je da nak telan idop-idop.. depan mata, lagi laaa..grr

mia on March 15, 2011 at 3:04 AM said... BALAS

@Nayang Ahmad

haahaha..kan..kan..chubby gile okee

mia on March 15, 2011 at 3:05 AM said... BALAS

@Atiqah Adnan

ahahkaha..ye ek salah fakta ke kak long..if xsilap, ko ada sebut kot dulu..

mia on March 15, 2011 at 3:06 AM said... BALAS

@twinkle twinkle

kan mira..hehee..comel gileee

mia on March 15, 2011 at 3:09 AM said... BALAS

@sarah mohamad

hahahaaa...cubit pp tu haruslahh dear..ehehe..tq ya singgah..

mia on March 15, 2011 at 3:09 AM said... BALAS

@tika

kahkahaka...xbole belah kan..tq singgah tika..okes..tq inform ea

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan