Gay dan Senjata | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, March 30, 2011

Gay dan Senjata

Dicatat oleh m i a di 6:48 PM
Assalamualaikum..

hi everyone *tetiba speaking london la pulak kan*

baeklah, hari ni saya rase macam nak merapu-rapu sikit, bole?kalau da terlebih sangat, jangan risau, awal-awal lagi saya da pesan kat housemate untuk kasi azan kat telinga ni..ehem..

korang pernah terserempak dengan gay tak?kalau jalan kat shopping complex, pastu nampak seorang abang bangla ni jalan sambil peluk pinggang seorang lagi abang bangla..euuuwwwww...kening opkos la akan terangkat sebelah secara tiba-tiba.. hapekehh!!kenapa saya pilih abang bangla sebagai contoh dalam entry ni??pasal, da banyak kali jumpa bangla jalan sambil peluk kawan diorang macam kapel yang sedang hanggattt gitewwwww..tak tahu la pulak kalau style tu memang adab resam diorang kan..ekhekhekhekee..

safwan kalau call saya, then buat suara macho baget konon-konon bruno mars gitewww, mesti saya diam kejap, pastu cakap "awat suara macam gay ni"kehekhekeh..eh, rasa macam awesome pulak sebut giteww..gitewww ni..ikot kiteww sukewww lewww *fine,kau nak kene sepak ke mia*


jangan pegang-pegang, duduk rengang-rengang

oke seyesly, saya pernah jumpa golongan ini depan mata, dan aksi-aksi yang bole di kira hot tu, suka-suka hati je diorang je buat depan orang ramai..rasa nak bagi kaki pon ade jugak..grrrr..takde sivik langsung ai tell yu!

ape pon, kita mungkin tak dapat nak faham dan rasa perasaan yang golongan ni alami..but, even uols ni ada sikit rasa-rasa songsang ni, janganlah sampai kat tempat awam pon nak tunjuk kan..hormati orang lain..kot ada budak kecik..karang celaru pulak identiti dia bila besar nanti..

ape pon, go straight, don't belok-belok wokeyy..

Agama senjata utama



7 ulasan:

nur anis on March 30, 2011 at 4:17 AM said... BALAS

a'ah la..ada gak jumpa bangla peluk-peluk pinggang cam tu..geli...

MerLe on March 30, 2011 at 4:32 AM said... BALAS

ish3~ x penah jmpa dpan mata lg..x mo..x mo

JIJI YU on March 30, 2011 at 4:37 AM said... BALAS

hahaha..pernah gak mase kat mall pegang tangan member laki..sume tgk pelik..padahal kalo kat negare arab tu normal

Cik Ezy on March 30, 2011 at 5:37 AM said... BALAS

wah hangat hangattt..
hahakk..
stakat ni xprnh ag t'serempak ngn gay..
ngn lesbian prnh.. ngeee

Budak Giler Cadbury on March 30, 2011 at 5:38 AM said... BALAS

sangat geli kan bila nampak depan2 =='

skool on March 30, 2011 at 6:31 PM said... BALAS

=.='

Lizzie Yasmin on March 30, 2011 at 11:35 PM said... BALAS

macam mn plak klu nmpak ppuan pgg tangan ek?? hehehe

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan