Kepalaku di Bucu Mejamu.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, March 31, 2011

Kepalaku di Bucu Mejamu..

Dicatat oleh m i a di 6:23 PM
Assalamualaikum.

selamat petang uols..hangat isu gay, meh masuk peristiwa berdarah pulak..

harini, sekolah gempar pasal ada budak mandi darah kena lempar dengan meja..aduhai..bocor kepala wa cakap lu beb..6 jahitan..yang tak bestnye, guru yang ada dalam kelas time tu, adalah guru praktikal..huhuh..korang bayangkan perasaan time tu..

ce cita, ce cita mia..baekk, begini ceritanya..budak lelaki, gadoh dengan sorang budak melayu..perempuan yaa..aduhaii..gaduh punya gaduh, mulut mula sebut yang bukan-bukan..biasalah, cikgu tegur pon, tak makan saman..sabar je la..ntah mane datang jin masuk dalam badan budak india ni, die gi hentak meja, konon nak bagi tanda da marah gile la-kau-jangan-kasi-aku-hangin-wokeyy..

bole pulak papan bahagian atas meja ni, memang daa tercabut, maka melayanglah papan tersebut..tibe-tibe, keletuk, terkena kepala budak cina yang takde kena mengena..ingatkan takde ape..but bila nampak darah mengalir elok je turun dari kepala budak cina tu, memang panik gile la..kau bole bayang tak, baju budak cina tu basah dengan darah..huhu..rasa nak pitam pon adooo..

bila da jadi macam ni, opkos la mak ayah akan salahkan cikgu, padahal, cikgu da hampir nak terkeluar anak tekak marah budak-budak ni..yang kesiannya, budak cina tu, takde kaitan langsung pon, bole jadi mangsa..kau tengokk..

ape nak buat, pakcik jaga cakap, budak-budak sekarang, panggil polis pon, belum tentu diorang takot..huhuh..budak-budak ni, kalau sekali terkena, takde maknenye nak reti insaf..wat to do ek..

pasal tu la saya nak jadi cikgu paling garang dalam sekolah..hohoho..but jadi garang, tak bermakna murid hormat kalau marah tak bertempat kan..ce cita ce cita *rase nak sepak diri sendiri je bila sebut benda ni..ce cita ce cita, akhekehke*

jaga diri uols..

~wassalam~



7 ulasan:

JIJI YU on March 31, 2011 at 3:45 AM said... BALAS

member aku tak pernah bersuare kalo nak marah budak..tapi budak sume takot kalo die mule menjeling..

Cik Ezy on March 31, 2011 at 4:04 AM said... BALAS

giler ganas bebudak skrg..
b'beza sgt ngn zaman dulu2 kn..
huhu..
tkot pulak..

♥ solehah ♥ on March 31, 2011 at 4:20 AM said... BALAS

haishh.msti cikgu prktkel tu pn panik jugak..hehe.. :)

nur anis on March 31, 2011 at 4:33 AM said... BALAS

kadang tu kesian dekat cikgu2 ni..budak degil sangat, pukul sikit..masuk paper..

MerLe on March 31, 2011 at 6:27 AM said... BALAS

uish..bahaya tu..nsib baik kt skolah sy tu xde yg gni..all da best mia..sy pn dh dpt gelaran ckgu praktikum yg garang kt sekolah..hehe..tapi still bleh gurau2 ngn budak time lain..

Lizzie Yasmin on March 31, 2011 at 8:42 PM said... BALAS

Aduh.. kesian... mmg wat hal lar budak sakang klu marah.. kira ok lagi lar.. zaman aku skolah dulu ada budak marahkan cikgu.. mesti dia pi amik cangkul nak tetak cikgu... huhuhu

cikpia on April 1, 2011 at 12:10 AM said... BALAS

teruk gila budak sekolah ko..... he he....

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan