Keputusan SPM - 23 Mac 2011 | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, March 13, 2011

Keputusan SPM - 23 Mac 2011

Dicatat oleh m i a di 8:35 PM
Assalamualaikum..

hi uols..

baeklah..nak bagitau adik-adik semua..keputusan SPM kemungkinan besar akan keluar 23 Mac 2011 ni..iaitu, 3 hari selepas birthday akak ye..auuwww.. *danNgg!!langgar pintu!*

ape perasaan korang?hohoho..gementar, gugup, gemuruh, rasa jantung nak gugur, ade? ape-ape pon korang dapat, terima saje..but kalau tak elok, jangan pulak "argghhhh *bukan bunyi lucah* menyampahh laa macam ni..malass nak belajau da..study matik-matik pon, result ke laut jugak..lantakk laRRrrr, menyampah auuwW"

haipp..jangan macam tu, korang memang bole je nak keje lepas spm, but sampai bila?umur muda, better belajar..selagi bole..kalau rase tak bole tersangat-sangat terpaling sangatt-sangat la tak bole da..itu terpulang wokeyy..

baeklah..kalau ada yang berminat untuk sambung belajar sebagai seorang pendidik..bole lah, jenguk ke Portal Rasmi KPM ya..klik sini dulu ya

KURSUS PERGURUAN LEPAS SIJIL PELAJARAN MALAYSIA
AMBILAN JUN 2011


korang perlu beli nombor PIN kat Bank Simpanan Nasional dengan harga RM6 untuk apply kursus ni..cepat-cepat beli sekarang ya..tarikh tutup permohonan ialah 21 Mac 2011, iaitu, sehari selepas birthday akak ye..bHahahaha..*sila lah lempang grrr*

bila da ada num PIN tu, korang bole apply kat sini oke..

Pemohonan Dalam Talian KPLSPM

good luck eberibadi..

~wassalam~


9 ulasan:

nerves on March 13, 2011 at 5:46 AM said... BALAS

eeeeee.....berdebar2ye sy akak...
takut,runsing,risau,sepi,gersang sume ade dlm otak ni..awww

=p

delarocha on March 13, 2011 at 5:53 AM said... BALAS

dulu saya amik result SPM dengan selambernye...

nur anis on March 13, 2011 at 6:08 AM said... BALAS

tumpang cuak untuk adik saya..sangat berdebar..T.T

Anisa Hang Tuah on March 13, 2011 at 6:16 AM said... BALAS

mase amik result spm,nis nangis tepu pagar sekolah.menyesal tak sudah
hehe

cik hemo hemo on March 13, 2011 at 7:02 AM said... BALAS

berdeba la. rasa nak ahntuk kepale kat wall pesbuk. ekeke.

bardboo on March 13, 2011 at 7:56 AM said... BALAS

anak bauh sy dah cuak dh nak amek result..hehe

yuyu lar on March 13, 2011 at 8:29 AM said... BALAS

kak...kalau nk jadi cekgu terus bole???dah bosan belajar,skrg nk mengajar plak...keh3

Filwi Nur Balqis on March 13, 2011 at 10:16 AM said... BALAS

jemput join contest!

tak tau sedang rasa apa!

JIJI YU on March 13, 2011 at 3:47 PM said... BALAS

sy turut berdebor nak tengok student saye meroyan depan mate..ahaha

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan