Off to Ulu Yam | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, March 24, 2011

Off to Ulu Yam

Dicatat oleh m i a di 3:52 PM
Assalamualaikum..

selamat petang semua..

pasal penyu semalam, memang berkesan okey saya letak gambar datuk Kame yang gatal itu..hohoho...korang percaya?silakan percaya oke..but lepas tu, tunjuk pulak gambar penyu sebenar..karang masuk surat gambar pulak tajuk 'Guru praktikal GILA komik'.. kahkahakhkaa..so far, berjaya buat murid happy sekejap dengan humor macam ni..ehem..

esok hingga ahad, saya akan ke Ulu Yam sebagai guru pengiring Pengakap sekolah..ehkehke..nak tergelak guling-guling je bila fikir nak jadi guru pengiring..chehh! kalau mase sekolah dulu, teringat cikgu-cikgu jadi pengiring, menyampah betol..da tu sekarang, diri sendiri pulak..huhuhu

saya perlu bermalam kat sane..jaga budak-budak..kalau jadi ape-ape, tanggungjawab saya pulak nak menjawab nanti..aduhai..bukan senang kan..harap-harap semuanya berjalan lancar je la kan..amin..amin..

nanti balik, mesti ada banyak gile benda nak share dengan korang..hohoho..jumpa nanti oke..

jaga diri uols..

~wassalam~



5 ulasan:

JIJI YU on March 24, 2011 at 1:44 AM said... BALAS

kalo aku ajdi guru pengiring mmg aku suke..ehhe..sebab biase orang akan ingat aku student

Cik Ezy on March 24, 2011 at 2:04 AM said... BALAS

bestnyeeeee..
ikot ikot..
nk jdk pengiring cik mia.. keh3..
jge diri ye yunk..
=)

Anisa Hang Tuah on March 24, 2011 at 2:07 AM said... BALAS

cikgu miyaa.
hati2 yer
nnti nak gok gambar
:)

delarocha on March 27, 2011 at 5:25 AM said... BALAS

harap harap diorang dapat bezakan antara cikgu dan anak muridnya

nur on March 29, 2011 at 10:17 PM said... BALAS

Patut r senyap.. Nnt citer eh

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan