Saje bikin wa panas kan..grrrr | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, March 9, 2011

Saje bikin wa panas kan..grrrr

Dicatat oleh m i a di 2:10 PM
Assalamualaikum..

selamat petang semua..

pasal entri semalam..hohoho..nampak gedik tak..but itu yg saya rasa sekarang ni..bole ke nak jadi seorang yang low profile? tak salah kan..oke fine, ape tah saya merapu untuk mukadimah kali ni..alahaii..

acely uols..ada banyak benda saya nak share kat sini..but semua terkumpul begitu je..tunggu mase cuti sekolah..dok umah seminggu kan..hohoho..siaplah korang..confirm muntah tengok blog saya kejap,kejap update aje..hahahhaa...

hari ni hari Rabu ya..esok Khamis..kemudian Jumaat..ohhhyeaaAHHHH..kak ngah saya saje mengoda ai tau..dok sokmo update picture iman kat FB..caiitt..saje la tu nak kasi ai meroyan kat sini..ibu pulak kejap-kejap kol bagitau kelmarin masak assam pedas ikan pari, arini masak nasi ayam, esok lusa nak masak daging panggang pulak la..haa sudah..kak long pon lagi satu..happy bercerita pasal perkembangan baby kat blog beliau..ini semua bole bikin wa panas tahu??panas punggung dok rawang seorang diri..arrggghhhhhhh..*bukan bunyi lucah* nak balikk MELAKAAA...


sila lah lempang

oke mia,ko kenape??bawak mengucap yee..baeklah..sambung lagi..kat sekolah ni saya online guna notebook aje..kecik kemain..saya yang rabun jadi makin rabun pulak..tak puas tau baca blog korang guna screen kecik ni..tak awesome langsung..but still bersyukur sebab bole online lagi..cume, arrggghhhh *lagi sekali, bukan bunyi lucah* kat rumah juga best kan...

oke da..kang pecah pulak screen ni karang..kahkahkahakhaa..jaga diri semua..eh kejap..saya tinggalkan korang dengan satu persoalan ya..
kenapa kita selalu jenguk blog orang yang kita tak suka ya?kita cakap dia poyo, kita cakap beliau gedik nak mampos, muka pecah tembok tapi baget hot macam angelina coli bagai..but still, kite baca blog die, meroyan nak tahu ape cerita yang beliau akan tulis/taip..padahal kita kan tak suka gaya/cara/muka die yang saje bikin wa panas tu..kenapa??sape ada jawapan??ehem...
fikirkan ya..

~wassalam~

12 ulasan:

Atiqah Adnan on March 8, 2011 at 10:16 PM said... BALAS

hahah mia sila kawal diri anda ok..
tak lari gunung dikejar.. yang lari masakan ibu yang sedap2 tu.. HAHA~
balik melaka cuti seminggu sila kawal diet anda.. ^^

haah kan.. entah kita saje je kot nak baca.. huhu

psst ko tak komen pun blog klong? apsal.. siap ko..

Lizzie Yasmin on March 8, 2011 at 10:45 PM said... BALAS

Panas ke mia?? tu lar dugaan dok jauh.. huhuhu.. tue belum lagi bab depa pi shopping tinggal kita.. dok meroyan.. hahaha

Anisa Hang Tuah on March 8, 2011 at 11:02 PM said... BALAS

nis rindu melaka...
(:

JIJI YU on March 8, 2011 at 11:09 PM said... BALAS

aku lagi suke gune note book..hehhe

Cik Ezy on March 9, 2011 at 5:12 AM said... BALAS

gne notebook pon ok jgk..
jnji dpt apdet.. dpt bw..
heee

MerLe on March 9, 2011 at 8:11 AM said... BALAS

haha..sm la..xsbr dh tggu hri jumaat ni..nk balik~ laptop sy segabak..sO mmg best la klu nak wt bc blog..hehe

Nasuha Salleh on March 9, 2011 at 9:17 AM said... BALAS

persoaln kt bwh tu mmg byk je terjadi skrg ni...
tp jwpnnye ntah kenape..
hny org yg buat cmtu je bole mnjwbnye...hhuhu

mia on March 10, 2011 at 12:26 AM said... BALAS

@Atiqah Adnan

mane leh kawal kak long..sengsara dok sini tahu..hehee..mia ni baca je entry ko, nk komen tu xsempat..hehee

mia on March 10, 2011 at 12:33 AM said... BALAS

@Lizzie Yasmin

husshh..tu yg gile tu dear..mane bole..ciss..hehhee

mia on March 10, 2011 at 12:34 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

mia lagiiiii rindu niss..huhuhu

mia on March 10, 2011 at 12:35 AM said... BALAS

@JIJI YU

bkn kecik ke cikgu..saket mate laa..kpla saket, mata berpinar-pinar..hahaha..kemain mengadu ni...

mia on March 10, 2011 at 12:37 AM said... BALAS

@Cik Ezy

btol tu yang..byukur kan..but lappy jugak paling best la

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan