SELAMAT ULANG TAHUN, MIA | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, March 20, 2011

SELAMAT ULANG TAHUN, MIA

Dicatat oleh m i a di 11:05 AM
Assalamualaikum..

morning uols..

pagi ni cerah dan rumah saya ramai orang..ehkehkee..

semalam ada jamuan sikit untuk hari lahir saya dan aniversary kawen kak long..jadi sekarang semua ada kat umah..rasa seronok sangat..ehem..safwan pon ade sekali..semalam buat bbq jugak..sangat seronok..nanti picture saya upload next time yaa...

hari ni, meningkat lagi setangga umur saya..24 tahun, yaa...da masuk peringkat dewasa da kot..ehkehekheke..ramai kawan-kawan da kawen, ada jugak yang da jadi ibu dan ayah..huhuh..saya, mungkin lagi 2 tahun..mungkin..harap jodoh yang satu ni berkekalan kan..amin..amin..


ni mia mase kecik..umo 2,3 tahun kot..hekehkeheke

thanks sangat-sangat pada korang yang sudi wish saya..hehee..sangat gembira dan terharu..bila ibu peluk sambil cium pipi depan safwan semalam, saya rasa malu..dan nak menangis..dan bila ayah pulak cium dahi sambil usap kepala saya masa wish selamat hari lahir..saya jadi sedih pulak..kahkahakhaaa..yela, saya patut da kerja da sekarang ni..dan bantu ibu ayah..takpe, sikit lagi saya nak sampai garisan penamat belajar ni..heehhe

terima kaseh jugak korang yang sudi singgah dan support saya dalam berblogging ni..saya sangat menghargai korang dalam hidup saya..thanks a lot ya...

BANGGA MILIKI iPhone 4 DI SINI

saya harap, semoga meningkatnya umur saya ni, sekali memberi kegembiraan dan menjadikan diri saya dan korang semua, insan yang sempurna, berjaya dan happy selalu..amin..amin..

untuk uols yang lahir pada 20 Mac..Selamat hari Lahir ya..

semoga ceria dan happy selalu..jaga diri uols..

~wassalam~



26 ulasan:

Nayang Ahmad on March 19, 2011 at 8:09 PM said... BALAS

happy birthday mia.. ^__^

twinkle twinkle on March 19, 2011 at 8:11 PM said... BALAS

happy befday kak mia :)

yuyu lar on March 19, 2011 at 8:19 PM said... BALAS

HAPPY BIRTHDAY YANGGG!!!SEMOGA CEPAT KAHWEN DAN CEPAT DPT KEJE!!!hehehe..

mia,caner buat iklan mcm kat atas tuh???

Anisa Hang Tuah on March 19, 2011 at 8:29 PM said... BALAS

happy birthday mia..
:)

delarocha on March 19, 2011 at 8:41 PM said... BALAS

selamat hari lahir, semoga dipermudahkan segala urusan

skool on March 19, 2011 at 9:34 PM said... BALAS

hahaha..bukan sekadar cium je tau mia...pesanan tu kene ingt..ape yee?kui3

Cik Ezy on March 19, 2011 at 10:25 PM said... BALAS

epy besday yunk..
24taon mude lg..
enjoy dulu..
haha

nur on March 20, 2011 at 12:36 AM said... BALAS

APPY BIRTHDAY DEAR..
JOM KE: ALL IN ONE

JIJI YU on March 20, 2011 at 12:43 AM said... BALAS

eeeiii..eid milad saeid akak mia..ahaha..akak....

nerves on March 20, 2011 at 8:31 AM said... BALAS

hey cik gadis

selamat ulang tahun kelahiran

smoge bahagia hingga ke syurga

=)

alinac lover on March 20, 2011 at 9:28 AM said... BALAS

happy birthday!!!

Atiqah Adnan on March 20, 2011 at 6:20 PM said... BALAS

besday mia paling best kot eak.. sebab ramai yang celebrate.. hee~ cepat2 keje nanti belanja kalong ok.. ^^ wish u all the best yaa..

mia on March 21, 2011 at 2:46 AM said... BALAS

@Nayang Ahmad

thank you (^^,)

mia on March 21, 2011 at 2:46 AM said... BALAS

@twinkle twinkle

thanks mira..hehe..tq jugk support blog akk ni ye

mia on March 21, 2011 at 2:47 AM said... BALAS

@yuyu lar

amin..thanks yuyu..ehhee..iklan yg mane dear?yg kelip3 tu ke?kalu yg tu, ada kt tutorial babe..

mia on March 21, 2011 at 2:48 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

thanks nis..hehee, miss u girl

mia on March 21, 2011 at 2:49 AM said... BALAS

@delarocha

thanks bro.amin..amin..

mia on March 21, 2011 at 2:49 AM said... BALAS

@skool

hahaaa..egat dear..pesanan dunia akhirat tu..

mia on March 21, 2011 at 2:50 AM said... BALAS

@Cik Ezy

hahahaa..muda lagi ek yang?aduhai..mia da mula rase kedut3 ni...cehcehh

mia on March 21, 2011 at 2:51 AM said... BALAS

@nur

thanks nur..tq slalu singgah sini tau..

mia on March 21, 2011 at 2:52 AM said... BALAS

@JIJI YU

ceettt..saje je kamu kan..hahaa..thanks cikgu..sy da tua da..

mia on March 21, 2011 at 2:53 AM said... BALAS

@nerves

amin..thanks alot dokte..kamu pon ya..happy sokmo..thanks jugak slalu support blog sy ni..acehh..

mia on March 21, 2011 at 2:54 AM said... BALAS

@alinac lover

thanks dear..hehee

mia on March 21, 2011 at 2:55 AM said... BALAS

@Atiqah Adnan

hahahaha..tau xpe..ehehe..but skali aniversari ko..dats y ramai ade..but sgt happening..ehhe..thanks kak long..love u.

Solihin Zubir on March 21, 2011 at 8:01 AM said... BALAS

selamat hari lahir ye mia..
smoga pnjg umo murah rezeki.. amin.. :D

tia on March 22, 2011 at 11:13 PM said... BALAS

meh nk kasi muah muahh kat pp! ;)

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan