Topik Hari Ini : Penyu | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, March 23, 2011

Topik Hari Ini : Penyu

Dicatat oleh m i a di 4:16 PM
Assalamualaikum..

selamat petang semua..

harini jadual berubah lagi..hari khamis pulak takde kelas..hehehe..dan saya tak mengajar tingkatan 2 da..2 kelas di tingkatan 1..ada duka dan sukanya di situ ya..

suka sebab tingkatan 1, masih dengar kata, tak pandai melawan lagi..kepala utak masih suci dan murni..ehemm..duka sebab kemungkinan besar tahap diorang nak faham ape yang saya ajar macam lambat sikit dari form 2..kena cakap guna bahasa mudah, takde propaganda, paradigma, konspirasi, eksplimentasi, eksplorasi bagai okeyy..perlu banyak guna gambarajah, peta minda..

harini nak ajar pasal penyu, so perlu ada gambar penyu ye kawan-kawan..

Datuk Kame = PENYU TUA

Oke ke?grrrrr...oke da melalut..nak gi kelas da..

tata korangg..

~wassalam~



9 ulasan:

Anisa Hang Tuah on March 23, 2011 at 1:20 AM said... BALAS

pendekar penyu dragon ball
hihihi

Cik Ezy on March 23, 2011 at 1:26 AM said... BALAS

pendekar penyu..
cite dragon ball..
haha

alia shahira on March 23, 2011 at 1:42 AM said... BALAS

kak mia! i miss youuuuuuu!! :")

JIJI YU on March 23, 2011 at 2:19 AM said... BALAS

haisy sempat lagi ek

Atiqah Adnan on March 23, 2011 at 2:28 AM said... BALAS

hua..hua...

safura zahari on March 23, 2011 at 6:29 AM said... BALAS

mia,fura teringinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sgt2 nk jd cikgu sbnrnya.

Solihin Zubir on March 23, 2011 at 8:15 AM said... BALAS

pendekar penyu si tua kutuk.. heheh..

Lizzie Yasmin on March 23, 2011 at 10:51 PM said... BALAS

PENYU..ada cengkerang ye anak2...

♥ solehah ♥ on March 23, 2011 at 11:49 PM said... BALAS

smangt ah nak blaja klau tgok pendekar penyu tu kak mia..ehehe :)

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan