Esok KONVO..oyea | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, July 29, 2011

Esok KONVO..oyea

Dicatat oleh m i a di 10:00 PM
Assalamualaikum..

hi semua..

thanks kepada semua yang sudi singgah blog Mia Suka Berangan ni ye. even mak nenek ni tenggelam timbul aje nak update blog, but still saya happy sebab blog ni da macam tempat merapu merepek melepas segala gundah gulana jiwa. pffft!

alhamdulillah, esok hari yang saya tunggu-tunggu tiba jugak. baju da siap iron, jubah da elok tergantung sambil senyum sumbing kat tepi almari, beg da siap terletak kat tepi pintu tunggu nak angkut masuk kete je esok, dan malam ni, saya nak tempek bedak sejuk banyak-banyak kat muka dengan doa moga-moga esok abam jerawat jeragat dan segala mak nenek tak singgah kat muka ni puhh puhhhh!!

esok gigih nak kena bangkit awal sikit dalam jam 3, 4 pagi jugak then terus gerak ke bumi bertuah Tanjong Malim. oyeah. saya dari tadi dok cuba nak pakai jubah sampai si Iman terkebil-kebil pandang. agaknya dalam hati budak kecit ni pelik ape.yang.orang.tua.ni.cuba.buktikan.grrr.



korang tolong doakan moga-moga saya tak tersungkur kat atas pentas nanti oke. al maklum, sifat cemerkap saya da terlebih-lebih pulak sekarang ni lepas kes jatuh kat bilik kuliah, dan kat tengah orang ramai ni. cis ciss. kalau la terjatuh jugak, mungkin saya bole praktikkan tips tersungkur ni nanti. kehkehkeh.

harap-harap semuanya berjalan lancar dengan izin-NYA. saya berdoa dan terlalu bersyukur kalau Ibu Ayah dapat saksikan saya di atas pentas esok. oh berdebarnya. dalam hati ni still jugak berharap moga-moga pokcik dapat datang esok. hehe, gatai!

oke da. nanti lepas konvo, update cerita lain pulak wokeyy. siap sedia nak jumpa kawan-kawan, nak laga-laga pipi, feluk-feluk bagai,oh nyam nyam. daabedabeduuuu!

~wassalam~

Klik SINI dan doakan saya

p/s : seyesly harap Safwan dapat datang >_<

14 ulasan:

Anisa Hang Tuah on July 29, 2011 at 7:29 AM said... BALAS

TAHNIAH TAHNIAH MIYAA :)

delarocha on July 29, 2011 at 7:54 AM said... BALAS

esok balik kampung...yeayy

alinac lover on July 29, 2011 at 8:28 AM said... BALAS

tahniah ya

azwa amani on July 29, 2011 at 8:39 AM said... BALAS

selamat berkonvo..

twinkle twinkle on July 29, 2011 at 7:26 PM said... BALAS

TAHNIAH KAK MIA

nizamsani on July 29, 2011 at 8:34 PM said... BALAS

tahniah.

nerves on July 30, 2011 at 12:19 AM said... BALAS

hepi convo n congrats cekgu!

mia on July 31, 2011 at 7:08 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

thanks syg..ehheeh..mia happy sgt..

mia on July 31, 2011 at 7:08 AM said... BALAS

@delarocha

hahhaa..laen pulak ceritanya ek..hati3 ye

mia on July 31, 2011 at 7:08 AM said... BALAS

@alinac lover

thanks yong...

mia on July 31, 2011 at 7:09 AM said... BALAS

@azwa amani

tq ya azwa.

tq jugak sudi singgah sini

mia on July 31, 2011 at 7:10 AM said... BALAS

@twinkle twinkle

thanks mira dear..hehe, doakan akk cpt kerja ek..amin amin..

mia on July 31, 2011 at 7:10 AM said... BALAS

@nizamsani

terima kasih :)

mia on July 31, 2011 at 7:11 AM said... BALAS

@nerves

thanks dokte..mmg happy sgt! haha

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan