Malang | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, October 10, 2010

Malang

Dicatat oleh m i a di 7:34 PM
Assalamualaikum..


oke malas nak cite panjang-panjang..saya tak jadi balik tanjong hari ni...adoihh..seyes sakit hati gile...da pegi melaka sentral da...tapi memang saya jenis malang kot...atau sangat clumsy...atau sangat sengal...atau sangat kelam kabut...semualah....saya jatuh lagi...yayaaaaaa....JATUH LAGI DI DEPAN KHALAYAK RAMAI oke...kali ni lebih ramai penonton..adik..kakak...abang..amoi..apek..mokcik..pokcikk..atok..segala mak nenek laaaa ada kat situ..adoih.

but dis time..worst than the 1st dengan kon durjana  and the 2nd dengan tangga poyo....seyes memang saket gile..sampai pitam..sampai bole terduduk kat tengah jalan..hahahhaa...lantak la malu ke hape...sebab memang sakit sangat-sangat..takkan saya saje buat gedik-gedik dok saje bersantai bagai kat tengah jalan kan...gile ke hape...

ramai sangat yang kerumun bila tengok saya da terduduk kat atas jalan..naseb ibu ada..huhu..mum, ur da besttt laa!...siap ada abang hensem nak mintak otograp tau sebab ingat buat drama ke ape..oke, seyes saya tipu..hehehe...

then bila da duduk tersadai atas jalan dengan berjuta-juta manusia tengok saje (kemain berjuta-juta, egat stadium world cup ke uiii)..ada la seorang hamba Allah ni datang bawak kerusi..ohhh..sangat baek..tapi yang tak bestnye..dia terus letak tangan kat bawah ketiak konon-konon nak angkat la...hamboii...terkezut saya..terus cakap...takpe-takpe,saya bole bangun sendiri..ingat nak sambung cakap lagi...jap, cube bau tangan tu ade rasa laen macam tak..hahhahah...tapi da memang tak larat nak cakap pon..muka abes pucat da...kalau toreh, mungkin tak keluar darah kot...hehe..itu la saya..mudah sangat pitam..
huhu..dunno Y..

jadi, sekarang..saya atas katil...jap lagi ade makcik leha (haha, suka hati je letak nama leha..lantak laa!) nak datang urut...kaki da makin bengkak..jadi tak tahu la ape naseb lepas ni...huhu..tolong ye kawan-kawan..

doakan saya cepat sembuh..supaya saya dapat selesaikan segala urusan yang bakal tertangguh kalu saya tak boleh jalan..huhuhu..

oke da..

~wassalam~

pstt : lain kali kena tampal tag kat dahi..MIA GUMUK, SILA HATI-HATI BILA BERJALAN..

6 ulasan:

cik shara gadis bunga on October 10, 2010 at 7:19 AM said... BALAS

cepat sembuh kaka syg :)

mia on October 10, 2010 at 7:33 AM said... BALAS

ohh my..thanks bunga..masih ada yang mengasihi...

Atiqah Adnan on October 10, 2010 at 7:48 AM said... BALAS

ko memang ngelabah je kan..?

mia on October 10, 2010 at 8:06 AM said... BALAS

huhuhu...kali ni teruk sgt...

~SukEMakAn~ on October 11, 2010 at 6:11 AM said... BALAS

sengal la mia nie
jgn pakai heels da pas nie
hehe

mia on October 11, 2010 at 6:53 AM said... BALAS

ina :
hahaha..xpakai heel la yang time ni..hehe..da naseb kot

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan