Tersungkur.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, January 16, 2011

Tersungkur..

Dicatat oleh m i a di 7:20 PM
Assalamualaikum..

hi semua..

yeahh..lagi 8 hari je keje..hohoho..menghitung hari ni..lepas tu, ada tugas lagi berat menunggu..adoihyaii..macamane ya nak hilangkan gabra dalam kelas, ada cikgu-cikgi yang bole kasi tips tak?huhu..

saya memang penah mengajar, but seyes gemuruh tu tak bole nak buang..kehkehkeh..tangan mula mengigil..naseblah tak efek kat suara, kalau tak..hahaha..korang bole bayang kot macamane rupenye..

hope sangat takdelah jadi benda-benda yang memalukan saya kat sekolah tu nanti..kot la nak kene perkenal diri kat assembly kan..jalan mesti nak gaya guru cemerlang gemilang terbilang..baget nak macho+hot+tegas+poyo..tibe-tibe tersungkur kat tangga pentas..kehkehkeehkehkee..korang bole cadangkan ape patut saya buat lepas tu?
1. bangun, terus lari laju-laju belakang pentas *kot tengah lari, tersungkur lagi sekali..hakhakhaka..bongokkk!!

2. bangun, jalan gaya macho lagi sekali, terus gerak tengah pentas, perkenalkan diri macam biasa..*gulp..sekali suara tak keluaq..adoihyaii..

3. jangan bangun, pura-pura pengsan..alalalalaa..*kalau jatuh dengan kain tersingkap sampai paha, turunkan secara pelan-pelan*hekehkehke

4. bangun, tapi buat gaya santai model kat tangga tu, konon macam tengah baring tepi pantai laa..*oke fine, ini da ke laut*
hahahhaa..macamane?sape ada pengalaman tersungkur depan orang ramai..saya memang banyak kali la..grrrr..korang bole tengok dalam entry ini, ini dan yang paling tak dapat saya lupe..yang INI..

kadang-kadang, kite tak perasan tindakan refleks kite time jatuh tu sebenarnya adalah part yang paling kelakaar..hehehe..tak percaya..meh tengok yang ni pulakk..hekehkee..try korang jangan gelak..*tahan muka oke*



untuk gurauan semata-mata ya..

oh ya, korang nak Nokia C3 dengan harga RM445?


klik SINI ya..sebelum 31 March je ni..hehee

oke da bai..

~wassalam~

14 ulasan:

JIJI YU on January 16, 2011 at 4:03 AM said... BALAS

mueheh..mmg btol2 malu tu kalo tersungkur..nway selamat mengajar le ek..

mia on January 16, 2011 at 4:51 AM said... BALAS

@JIJI YU

hehehe..thanks cikgu..u too okee

Nadya on January 16, 2011 at 5:10 AM said... BALAS

Pernah jatuh tersungkur dulu tapi takde la atas pentas kan..
Kat tepi jalan raya jek..Tapi malu gak ramai orang yang tengok..
Bangun buat selamba je..
Tebalkan muka 14 inci..hehehe

delarocha on January 16, 2011 at 5:57 AM said... BALAS

jgn risau, klu tersungkur nnt ada cikgu lelaki macho nak mamposss tolong papahkan, keh keh keh

Solihin Zubir on January 16, 2011 at 6:32 AM said... BALAS

ahahha... lawak btoi video tu..
berderet2 yg jatuh..
badi ke hape? hahah...
mmg malu kowt jatuh dpn public...

yuyu on January 16, 2011 at 6:39 AM said... BALAS

wahhh mia dah nak jadi cikgu mia...tahniah!!!...yuyu dah tukar nama blog..huhu...

mia on January 16, 2011 at 8:00 AM said... BALAS

@Nadya

hehee..sy pon pneah jatuh kt tengah jalan raya yang, melintas jalan, bole pulak tersungkur..elok je bersila kat tengah jalan..ehkehkee

mia on January 16, 2011 at 8:01 AM said... BALAS

@delarocha

hhahaa..in my dream la bro..lagi kene gelak kaw-kaw ada la..ahhahaa

mia on January 16, 2011 at 8:01 AM said... BALAS

@Solihin Zubir

tau xpe..ahkahakaa..lawak ek..mcm sengal je..

mia on January 16, 2011 at 8:02 AM said... BALAS

@yuyu

ahahaha..lom lagi la yang...masih cikgi la ni..

kak ina kl (1) on January 16, 2011 at 5:56 PM said... BALAS

pernah terjatuh dulu masa anak dara..aduhai malunyaaaaaaaaaa

Shaheila Malek on January 16, 2011 at 10:22 PM said... BALAS

ti bangkit semula ^^

mia on January 17, 2011 at 3:20 AM said... BALAS

@kak ina kl (1)

hehee..sumpah malu kan kak..lagi-lagi jatuh tergolek baek punye..ehheee

mia on January 17, 2011 at 3:20 AM said... BALAS

@Shaheila Malek

yeahh..itu yg terbaekk

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan