Alhamdulillah, seorang lagi buah hati ai! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, September 24, 2011

Alhamdulillah, seorang lagi buah hati ai!

Dicatat oleh m i a di 8:18 PM
Assalamualaikum..

hi semua.

ini cerita 3, 4 hari lepas ya. alhamdulillah, kak long saya selamat melahirkan seorang baby girl yang sangat putih, berambut perang memang cun melecun laa haii. seorang lagi buah hati pengarang jantung saya muahahah. dan saya tahu, akan datang muncul lagi 2, 3, 4, 5 orang anak buah. oyea!

kak long selamat bersalin jam 11.30 pagi macam tu. but mula rasa saket awal pagi jam 3 pagi macam tu. ahh tak kesahlah, yang penting kedua-duanya selamat dan sekarang tengah berehat kat rumah.

ada banyak benda nak bagitau tapi semua macam tak kompom lagi. nanti da sah, memang tak hagak-hagaklah saya nak share kat sini ehem. tu je.

oke da bai.

~wassalam~

2 ulasan:

MerLe on September 23, 2011 at 11:24 PM said... BALAS

alhamdulillah =) tahniah~

mia on September 24, 2011 at 1:13 AM said... BALAS

@MerLe

thanks merle..sgt happy gile..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan