Padini Warehouse Clearance Sales 2011 | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, September 30, 2011

Padini Warehouse Clearance Sales 2011

Dicatat oleh m i a di 9:19 AM
Assalamualaikum..

hi semua.

ha meh sini ramai-ramai ada berita baek punya saya nak share ni. Padini ada buat warehouse sales kat Shah Alam. ala sedih tak dapat pegi huhu. Safwan dear, bole kirim ape-ape tak? muhahaha.



Company: Padini

Sales: 30 September 2011 – 1 October 2011

Venue: Padini Holdings Berhad, No 15 Jalan U1/20 Hicom Glenmarie Industrial Park, Shah Alam

haa hape lagikk, AWEsome gile semua barang lima hengget aje alahaii. aritu Padini ada buat sales RM5 ni kat Melaka, tapi saya lambat ketahuan jadi dapat sebat 3 jeans untuk adik-adik je dengan harga RM5/pcs. so sape yang dekat dengan Shah Alam grab la peluang ni ye. haikk, da gaji kan?? ehem..

ATTENTION : Goods sold is strictly not exchangeable, returnable & refundable. No Smoking / F&B / Big Bags is allowed in. Cash Only!!

oke tu je,

~wassalam~

p/s : hebahan dari anis :)

tengok robot bergusti dalam filem REAL STEEL kat SINI

13 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI on September 29, 2011 at 4:24 AM said... BALAS

nape ipoh xder pon wat gtu..

alahai..sbr jelaa..

nur anis on September 29, 2011 at 5:47 AM said... BALAS

tadi pergi kl, ingat nak pergi sekali..tapi lupa dekat mana..huhu

nur anis on September 29, 2011 at 6:01 AM said... BALAS

eh..tak perasan start hari esok. saya mati-mati ingat hari ni. nasib baik tak jadi pergi. huhu

echasuzrin on September 29, 2011 at 6:38 AM said... BALAS

owh, really!!! cam best gile je.... thanx for the info~

Umie Artoqiemie on September 29, 2011 at 6:41 AM said... BALAS

ahh. sayang gila jauh..

mia on September 29, 2011 at 8:18 AM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss YUI

huhu, tu la kan yui, die biase buat kat gudang die jgk..huhu, nape pon warehouse sales kan..

mia on September 29, 2011 at 8:18 AM said... BALAS

@nur anis

hehhe, esok mula dear, bole la pegi..huwa bestnye..nk kirim bole?hehee

mia on September 29, 2011 at 8:20 AM said... BALAS

@echasuzrin

oh mmg tersangatla gile yang, saya penah pegi warehouse sales padini ni, jeans bapak budak pun rm5, inikan tshirt n jeans untuk budak, mmg gileee laa

mia on September 29, 2011 at 8:21 AM said... BALAS

@Umie Artoqiemie

ala sian umie, jauh sgt nk kene fly kan dear, nnti kalu singgah semenanjung bole la singgah kalau ada mane3 warehouse sales lagi. aritu brand nose ada buat warehouse sales jgk, seyesssly awesomee gile.

akuzle on September 29, 2011 at 8:54 AM said... BALAS

napernyer biler x der bajet, mcm2 sale ado? huhuhuhuhu...

mia on September 29, 2011 at 9:48 AM said... BALAS

@akuzle

ala same laa..xdpt den nak nolonggg..hehhe

echasuzrin on September 29, 2011 at 7:58 PM said... BALAS

byk choice x? heee

mia on October 8, 2011 at 7:51 AM said... BALAS

@echasuzrin

jualan clearence kot, xtahu ada byk size or x, yg pntg, ramai gileeeee org..hehe

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan