Review : Elianto Brightening Eye Zone Treatment Patch | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, September 22, 2011

Review : Elianto Brightening Eye Zone Treatment Patch

Dicatat oleh m i a di 9:24 AM
Assalamualaikum..

hi semua.

ini adalah kali pertama saya beli eye patch. sebelum ni tak pernah beli sepanjang 24 tahun hidup kat dunia ni acehwaahh *over kau marriaa* acely, da lama beli Elianto Brightening Eye Zone Treatment Patch ni, adalah dekat 2 bulan lebih, dan masih tak abes guna. sebab ape? huhu sebab saya tak suka kot. later ai tell yu hokeyy.



Ingredients



pro

saya suka sebab benda ni macam lembab lembap sangat. siap bole gerak macam nak terjatuh dari tempatnya muhaha. dan lagi, ye..lepas guna bole nampak la eye bag tu macam kurang sikit. tapi kesan gelap bawah mata seyes takde beza ponggg.

kontra

ini satu benda yang buat saya macam nak 'alahaiii benda ni grrrrr' sikit. cara packaging dia. kau bayangkan 12 pairs eye patch melekat kat dalam satu paket. saya tak tahu pengguna lain, tapi bila nak pakai tu macam a bit leceh kot sebab kene keluarkan semuanya dari paket, then tarik satu-satu kalau nak guna. macam ada rasa tak AWEsome la kat situ.

repurchase?

erkk, tak kot.

mungkin pendapat kita berbeza, sesiapa yang penah guna eye patch ni, bole share cerita kat sini jugak oke.

tata uols.

~wassalam~


8 ulasan:

JIJI YU on September 21, 2011 at 7:43 PM said... BALAS

asyik produk je..nak tukar profesion ke..ekeke

Umie Artoqiemie on September 21, 2011 at 8:08 PM said... BALAS

xpernah lagi guna macam menarik,tapi x ohsem =(. brapa sepacket?

alinac lover on September 21, 2011 at 11:16 PM said... BALAS

24 keping tp bungkusan mcm tu?? aiyoo..rasanya yong pernah beli dulu..tp skali je la heheh

pastu guna brand lain pulak :)

faten osman on September 22, 2011 at 1:56 AM said... BALAS

barang elianto murah kan :)
xpernah cuba pulak yg ni

mia on September 24, 2011 at 1:16 AM said... BALAS

@JIJI YU

haha..busan ek ostad..sabar ek..ehehe

mia on September 24, 2011 at 1:17 AM said... BALAS

@Umie Artoqiemie

mmg xawesome pon dear :( lupa harganya brapa. beli pun masa promotion, sepaket rm3.90 kot. but skrg ni laen harga rsenye..

mia on September 24, 2011 at 1:17 AM said... BALAS

@alinac lover

ha btol yong..mmg aiyoo sgt..ehehee

mia on September 24, 2011 at 1:18 AM said... BALAS

@faten osman

murah n ada yg mmg berbaloi sgt kalau beli tau..ehhe

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan