Tahniah dapat masuk 'U' | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, September 6, 2011

Tahniah dapat masuk 'U'

Dicatat oleh m i a di 10:48 PM
Assalamualaikum..

hi semua.

raya tahun ni, saya macam tak sedar diri pulak. pagi raya saje je buat muka tak malu paw duit raya kat ibu ayah hoho. takdelah, alhamdulillah. happy sangat sebab dapat kasi adik-adik duit raya tahun ni. kan sempat kerja part time aritu. ibu ayah pun dapat jugak tapi takdela ribu riban, muhahaha. ehem, mak nenek ni still dapat duit raya even da tua bangka hokey. ehem ehem.

oh yea, ada sape-sape yang dapat tawaran sambung belajar ke? oh yeaahh!!




semalam da mula minggu orientasi kan? huwa tengok berita tadi kemain lagi muka-muka baru masuk universiti berseri-seri engko. hehehe. TAHNIAH ye kepada adik-adik yang berjaya menempatkan diri di IPTA atau IPTS. trust me, zaman belajar adalah zaman yang paling meriah, super duper AWEsome hokey. hargai masa belajar, guna peluang dapat belajar tu betol-betol. enjoy dengan kawan-kawan bule, tapi jangan sampai lupa daratan ye. ehem




well, bila belajar ni, kita bebas. al-maklum, jauh dari keluarga kan. makanya, semuanya bergantung pada diri sendiri. pertama sekali, kita mesti, yaaa MESTI bijak pilih kawan. janganlah pulak terlalu berhati-hati sampai orang tegur, kau tenung dia sambil besarkan bijik mata sebesar-besar alam, terkejang pulak anak orang tu, kehkehkeh. hagak-hagak la ye.




psstt..da mula cari calon suami ke? hamboi hamboiii..jaga diri ya semua.

oke da bai,

~wassalam~

KLIK sekali

5 ulasan:

Ezy Chiaki on September 6, 2011 at 7:59 AM said... BALAS

zmn cik ezy blajo dulu xde pesbuk..
intenet pon ssh je nk dpt..
sedih2..

mia on September 6, 2011 at 8:15 AM said... BALAS

@Ezy Chiaki

hahhaa..zaman mia blajar da nak abes blaja baru wujud fesbuk.ehehhee.lawakk laa

sitihanisahali on September 6, 2011 at 9:10 AM said... BALAS

saya suke zaman belajar saye.hehehe.

mia on September 6, 2011 at 10:21 AM said... BALAS

@sitihanisahali

oh my..sy pon suka sgt3..rasa nak mula balik je zaman tu..ehehee

nuyui a.k.a miss NUSHA on September 8, 2011 at 5:05 AM said... BALAS

besh plak teringt zmn beljar..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan