TQ Nuffnang untuk BE kali ni | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, September 29, 2011

TQ Nuffnang untuk BE kali ni

Dicatat oleh m i a di 11:40 AM
Assalamualaikum..

hi semua,

nampak iklan yang menari-nari kat belah tepi blog mak nenek ni? aha! alhamdulillah pagi-pagi rezeki da datang muhaha. thanks Nuffnang untuk BE kali ni. even tak seberapa tapi sangat oke daripada takde langsung, ye tak? maka, korang ehem, cubalah ehem, klik barang sekali dua, ape kata? kelasss kaw mariaa!





saya pernah share info bagaimana sesebuah blog dinilai oleh pihak Nuffnang dan pihak Advertisers untuk menjadi wakil kempen CPM diorang ni. antara 4 tips yang di'highlight'kan oleh pihak Nuffnang, ha sini tengok ramai-ramai

1. Kemaskini bahagian 'Survey' akaun Nuffnang
2. Tampal unit iklan di tempat yang sesuai/betul
3. Gunakan ketiga-tiga unit iklan di blog anda
4. Keahlian eksklusif/ Status Glitterati


untuk bacaan penuh, bole tengok ENTRY INI ya.

oke da uols,

~wassalam~

sua suwey ka moning

4 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI on September 28, 2011 at 8:50 PM said... BALAS

tahniah sis..

sy xpdt kerana sy curang..hahah..

hakamah hamyadi on September 28, 2011 at 9:02 PM said... BALAS

thanks 4 the info dear...bestnya dapat BE...REZEKI

mia on September 29, 2011 at 8:27 AM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss YUI

ha ye la, akk nk tnye yui, mane lagi best ea??

mia on September 29, 2011 at 8:28 AM said... BALAS

@hakamah hamyadi

alhamdulillah :) thanks ya singgah

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan