Cerita selimut di dalam train, ceh! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, November 2, 2011

Cerita selimut di dalam train, ceh!

Dicatat oleh m i a di 9:28 PM
Assalamualaikum..

hi semua.

2 hari masih tak hilang penat 11 jam dalam train ke Kelantan muhaha. YES yes yes, pertama kali travel tanpa keluarga di sisi memang sedih but still happening gile dan AWEsome tak hengat! thank you, ibu ayah yang mendoakan keselamatan saya pegi dan balik. oh banyak betol nak cerita dan ada few tempat yang saya da mark untuk shopping kawen nanti, bole? agagagaa..

aishh, minggu depan nak ke Kuala Kangsar pulak untuk attend majlis pernikahan sahabat paling baek saya sepanjang di UPSI. dan kebetulan dia minta saya jadi mak andam pulak hehe. pertama kali make up untuk majlis nikah rasa gugup sangat. makanya, beberapa hari lepas asyik buat tutorial dan a few homework untuk cari make up yang sesuai dengan warna tema. huwaa gittew, da mula baget macam professional da sekarang. ceh takde maknenye, PROPAsional ajelah. grrr

Sape Tingkatan 5, KLIK sini

tak sabar nak share story sepanjang bercuti di Kelantan, seyesly seronok gileeerrr laa. yang paling best, masa naek train la. dapat tengok wayang free engko. muhaha, AMARAN ya, sediakan pop corn atau keropok durian kalau nampak kapel bawak selimut masa dalam train hokey t____t CHOIIII!!! bikin malu betoi. oke nanti saya cerita ya, muhahaha.


mak nenek merenung masa depan iye.

oke da bai,

~wassalam~

9 ulasan:

Ziela on November 2, 2011 at 7:15 AM said... BALAS

waaa cane tuuu

cikji on November 2, 2011 at 8:14 AM said... BALAS

welcome to kelate :)

Umie Artoqiemie on November 2, 2011 at 9:01 AM said... BALAS

choii~ buduh punya kapel.

Umie Artoqiemie on November 2, 2011 at 9:01 AM said... BALAS

tetibe aku terEMO sorry

Anonymous said... BALAS

apa yang saya cari, terima kasih

mia on November 17, 2011 at 5:31 AM said... BALAS

@Ziela

hehehe, cane ek, hehee

mia on November 17, 2011 at 5:31 AM said... BALAS

@cikji

tq cikji..kelantan best gilee!!

mia on November 17, 2011 at 5:32 AM said... BALAS

@Umie Artoqiemie

dorg mmg sengal betol umie uii, bikin malu kiri kanan ada budak3..huhu

mia on November 17, 2011 at 5:33 AM said... BALAS

@Anonymous

erkk, ape yg kamu cari ya?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan