Weekend yang AWEsome!! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, November 25, 2011

Weekend yang AWEsome!!

Dicatat oleh m i a di 2:31 PM
Assalamualaikum..

hi semua.

sabtu lepas, saya dan Puteri Imtiyaz dipanggil untuk buat persembahan sempena majlis Tilawah Al-Quran di Dewan MBMB, Melaka. seronok sangat ada rasa macam nak baget bagai artis jemputan gittew tapi takde maknenye, ehem.

persembahan jam 2 petang macam tu, tapi make up semua awal sikitlah, lepas solat Zohor da kena siap-siap. kali ni, saya try guna eyeshadow pink, light purple and dark purple sikit huwaa huwaa. saya ni pulak kadang-kadang solekkan orang sampai lupa daratan engko, lupa yang diri sendiri masih dalam keadaan tak semenggah gile, muhaha. lepas tu berposak-posak la langgar pintu tingkap bagai. but alhamdulillah, semuanya berjalan lancar, naseb kat pentas semua pakat tak nak pakai kasut, sebab mungkin takot mak nenek ni tersungkur letteww, grrr.



Puteri Imtiyaz tak cukup korum.



Lagu pertama, ce teka mane satu mak nenek, muhaha



Lagu kedua..



Dhamirah yang comel :)

pengsan betol tengok gambar gedabak bukan maen lagi. sabar je la ea. alhamdulillah, rezeki murah, tiap kali dipanggil untuk buat persembahan, tiap kali tu jugak ada la sikit wang saku yang saya dapat. bole la buat beli cendol barang semangkuk dua kan ehhe.

oke nah lagi gambar besar gedabak untuk tatapan ehem.



baget tengah photoshoot dalam kereta kebal grrr.

jaga diri semua, oke da bai.

~wassalam~

1 ulasan:

cikpia on November 25, 2011 at 4:58 PM said... BALAS

bila nak blanja?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan