Case of the Stolen Keys to Tron: Legacy by TGV | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, November 20, 2010

Case of the Stolen Keys to Tron: Legacy by TGV

Dicatat oleh m i a di 2:49 PM
Assalamualaikum..

http://matcuoi.com
oke...1st of all..saya frust dengan puan rapunzel..grrrr...ok takpe..bukan rezeki kot..


http://matcuoi.com even ada rasa macam takmo kawan dengan abang Nuff, but macam biasa, akan jenguk website nuffnang barang sesaat dua..acehh..


http://matcuoi.com selak page by page..tibe-tibe, mata berkelip-kelip duablaskali..aik..ada kes la..kes kecurian??kunci hilang??kunci dicuri??oke..banyak tanda soal di situ..

http://matcuoi.com 

saya jadi pening kepala..bluurrr..bluurrr...
 

http://matcuoi.com namun, saya kuatkan semangat..dengan penuh keyakinan..saya menyelidik dan meneliti dengan lebih mendalam..yakin ni..yakin oke!


 
http://matcuoi.com oh yeah..lihat apa yang saya jumpa..berita hangat yang memang paling hot dalam dunia...cekkidaudd!



http://matcuoi.comkorang nampak tak??oke fine, kalu tak nampak, tinggal 3 kali jemaat la tu..ops..ok silap..pegi amek spec hitam dan pakai..hakahkahkah..takpe-takpe, meh saya kasi explain sikit oke..


http://matcuoi.com
baekk..dengar sini rakyat jelata..tidak kira muda tua, asal anda rakyat malaysia....


berita hangat oke..pada 15 November 2010, pada jam 1930 atau waktu malaysia 7.30 malam,  the set of keys to the save containing Tron: Legacy yang terletak dalam projectionist's room dekat TGV Cinema telah dicuri..STOLEN tu maksudnye dicuri kan??

so, pihak TGV mewar-warkan, kepada rakyat malaysia yang berjaya mendapatkan semula kunci tersebut, hadiah hangat meletup menanti anda..

poster

http://matcuoi.comKorang nak tahu hadiah ape?seyesly nak tahu?? ohh tidak..confirm berdarah hidung korang oke..so, sediakan payung..ingat, saya da warning awal-awal kan..



hadiah yang ditawarkan oleh pihak TGV  and partners ialah :

1. Panasonic 50' 3DTV

2. Accessories yang menarik (3D Blu-ray Player and more)

3. Private Screening at TGV cinema


http://matcuoi.combaeklahh, sila tepuk tangan semua..sebab pihak TGV sudah pon menjalankan siasatan awal..so, beberapa clue telah dijumpai...so, senang la sikit kerja korang nanti..



antara maklumat dan item yang bole dijadikan bukti kes ialah :

1. kunci kali terakhir dilihat berada dalam miniature drawer rack ketika projectionist pegi ke toilet.

2. beberapa helai golden hair turut dijumpai ditempat kejadian.

3. dipercayai hasil perbuatan orang dalam, maknanya oleh pekerja TGV la..




http://matcuoi.comkorang  berminat??baguss..uols memang terbaekklaahh..meh sini, saya bantu korang lagi..ini adalah antara step awal yang korang kena buat untuk jadi dektektif case ni oke..ALERT tau!



1st step untuk join case ni ialah :


1. klik 'LIKE' dekat fanpage www. facebook.com/TGVCinemas

2. PENTING!! perlu selalu selak fanpage tu untuk clue terkini tentang kes ni oke..



http://matcuoi.comso, apa tunggu lagi korang..hadiah lumayan oke..tapi kan, bila tengok clue tu..golden hair???erkk..saya rasa macam syak seseorang..omaiigud..omoo... benarkah??dia kee?? aigoooo...



http://matcuoi.comeh nanti kejap..tak..tak mungkin dia..puan rapunzel seorang wanita yang baek..opss..tercakap pulak..kahkahakhhh



http://matcuoi.comkenapa saya buat entry ni?? hoho..sebab 50 best written posts tentang case ni bole menang a pair of exclusive invites untuk filem Tron: Legacy pada 15 Disember  oke..meh tengok sinopsis filem ni meh..


“TRON: Legacy” is a 3D high-tech adventure set in a digital world that’s unlike anything ever captured on the big screen. 

Sam Flynn (Garrett Hedlund), a rebellious 27-year-old, is haunted by the mysterious disappearance of his father Kevin Flynn (Oscar®- and Golden Globe®-winner Jeff Bridges), a man once known as the world’s leading video-game developer. 

When Sam investigates a strange signal sent from the old Flynn’s Arcade—a signal that could only come from his father—he finds himself pulled into a digital world where Kevin has been trapped for 20 years. 

With the help of the fearless warrior Quorra (Olivia Wilde), father and son embark on a life-and-death journey across a visually-stunning cyber universe—a universe created by Kevin himself that has become far more advanced with never-before-imagined vehicles, weapons, landscapes and a ruthless villain who will stop at nothing to prevent their escape. 

Presented in Disney Digital 3D™ and scored by Grammy® Award-winning electronic music duo Daft Punk, “TRON: Legacy” hits U.S. theaters on Dec. 17, 2010, in Disney Digital 3D™ and IMAX® 3D



http://matcuoi.comheheheh..kalau bole kan..saya berhasrat biar filem ni jadi filem terakhir saya tengok pada tahun 2010 ni...ehem..ehem..hahaha..gedik ek..




http://matcuoi.com 
ok da..gud luck korangggg..sape nak join, kalau menang, share hadiah, bole?kahakahhakh..dekat rm20,000 bole menang okee...ok da..tataaa uolss!



~wassalam~


pstt : korang nak copy?? then join contest ni jugak??akehkehkehh..copy laaa..nanti bole minum kopi kaw-kaw same..bole gitu?

14 ulasan:

Anisa Hang Tuah on November 19, 2010 at 10:53 PM said... BALAS

rapunzel comel

mia on November 19, 2010 at 11:14 PM said... BALAS

anisa :
hahahaa..jelessnye sape yg dpt tu..

Heidi Shafiq on November 20, 2010 at 1:12 AM said... BALAS

wow.. menarik! aku teringin gak nk wat contest ni.. tp xde ms lg nk wat entry.. :)

diriku on November 20, 2010 at 12:53 PM said... BALAS

he2..mcm siri penyiasatan la plk..

Lina Lokman on November 20, 2010 at 7:47 PM said... BALAS

hehe comel setiap point ada monyet! :D

hamzah ian on November 21, 2010 at 7:58 PM said... BALAS

mia.. kalo dapat ajak aku ye.. hehe

tia on November 21, 2010 at 8:56 PM said... BALAS

rapunzel!!!
arghhh~

mia on November 21, 2010 at 9:37 PM said... BALAS

heidi :
hehe..xpe..lambat lagi kot tutupnya..


diriku :
hahaha..kan, penat pk ni okee

mia on November 21, 2010 at 9:38 PM said... BALAS

lina :
hehehe...comel ek lina..ahhaa..daje gedik3..


hamzah ian :
hahaa...bole pulak ek..baek aku g dgn hubby aku..hehhe..

mia on November 21, 2010 at 9:38 PM said... BALAS

tia :
arrghh....tension ek xdpt

azzey on November 21, 2010 at 10:43 PM said... BALAS

mia: sker citer repunzel!

mia on November 22, 2010 at 8:47 AM said... BALAS

azzey :
haaaaaaa..tau xpe..frust xdpt tgk..grrr

Gadish Lollipop on November 29, 2010 at 9:40 PM said... BALAS

boleh xplain ta mcm mne nk join ?
ta phm la...

mia on November 29, 2010 at 10:02 PM said... BALAS

gadis lollipop :
hhehe...kalau kamu as a blogger just nak menang tiket free tu, cume buat entry promotion untuk contest TGV ni..mcm sy buat

but, if kamu nk join contest mencari kunci yg hilang tu, ikot arahan yg sy nyatakan tu..atau pon, tengok kat website nuff

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan