The Legend Of Mr Dracula.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, November 14, 2010

The Legend Of Mr Dracula..

Dicatat oleh m i a di 6:09 PM
Assalamualaikum..


baru balik beli modem baru sebab modem lama da kena panah petir semalam..ye, ini seriusss okee..

lepas tu masa pilih-pilih modem tadi, saya nampak seekor ke seorang dracula tengah hisap darah seorang wanita..suka hati die je kan..egat Malaysia takde undang-undang ke...hotakk dia..

tapi tu cerita omputih kat dalam tv, so saya ignore even hati panas membara...kenapa mangsa dracula ni banyaknye orang perempuan je?tak aci betolll laah..grrr..

naseb menatang ni da pupus da sekarang ni..sebab saya tak penah jumpe pon..ke korang penah terserempak ni??baek share dengan saya okee...

korang tahu kenapa dracula susah nak jumpe sekarang..hohoho...ni yang saya nak bagitahu korang ni..meh baca meh..hangat ni okee...



Masa zaman dulu..sebelum masuk zaman logam kot..Dracula ni di bunuh dan dia telah dibawa berjumpa ahli sihir.

Ahli sihir enggan membenarkan Dracula masuk ke dalam gengnya kerana dosa-dosa nya membunuh dan menghisap darah manusia.

"Saya akan beri kamu satu lagi peluang untuk menebus semua dosa yg telah kamu lakukan" kata ahli sihir.

"Saya akan hantar kamu balik ke bumi, TETAPI kamu tidak akan berupa manusia. Kamu hanya akan dijelma ke 'benda' bernyawa. Jadi apa yang kamu pilih?" tanya ahli sihir.

"Okay.. saya nak menjadi BENDA BERNYAWA YANG BERSAYAP DAN MENGHISAP DARAH..heh...heh...heh..."

Ahli sihir pun bersetuju dan menukar drakula menjadi KELAWAR PONTIANAK.

Ke bumi dracula pergi, terbang ke sana sini sehingga suatu hari dia dibunuh oleh seorang pekebun.

Sekali lagi dia dibawa menghadap ahli sihir.

"Saya akan memberi satu lagi peluang" kata ahli sihir.

"Saya akan hantarkan kamu balik ke bumi, tetapi bukan sebagai manusia atau kelawar. Jadi apa pilihan kamu?".

Dengan sipu2 Dracula ini menjawab..

"Saya nak jadi jugak BENDA HIDUP YANG BERSAYAP DAN MENGHISAP DARAH!".

Ahli sihir fikir sekejap dan berkata..

"Kalau itu yg awak mahu" dan menukarkan Dracula menjadi NYAMUK.

Ke bumi Dracula pergi, terbang ke sana sini menghisap darah haiwan sehingga suatu hari SPLAT! dia dibunuh oleh mangsanya.

Dracula terasa bodoh sangat bila berhadapan ngan ahli sihir buat kali ke-3.

"Saya akan memberi awak peluang terakhir untuk bertaubat" kata ahli sihir

"Tetapi KALI INI kamu hanya dapat menjadi BENDA YANG TIDAK BERNYAWA. So,apa dia kali ini?" Tanya ahli sihir.

Dracula yg masih degil ini menjawab,

"ok, ok.. tolong tukarkan saya kepada BENDA TAK BERNYAWA, BERSAYAP DAN HISAP DARAH... heh.. heh.. heh..".

"No problem" kata ahli sihir sambil tersengih macam kerang busuk..

dan taraaaaa...


..

..

Dracula menjadi Tuala Wanita WING MAXI PAD.

gunakan tanpa was-was...hohoho


pst : kredit untuk miya cute..



~wassalam~

17 ulasan:

aNiSa hANg tUaH on November 14, 2010 at 2:17 AM said... BALAS

heee
teringat kisah modem nis jgak kena petir

erk

kembatolo™ on November 14, 2010 at 2:23 AM said... BALAS

desperate ngat dracula uh.. aiyo~ haha

iamnerves on November 14, 2010 at 3:26 AM said... BALAS

ok wat...drakula ni hisap darah kotor...

eh jap2
err..
..makne ye kat tv tu time awk beli modem tunjuk ''drakula'' tgh hisap darah pompuan eh
*bayangkan*


euuw..kotor..lucah

=p

skool on November 14, 2010 at 3:39 AM said... BALAS

hahahahahaha...mana la kau dpt cerita cmni..adess..saket perot gelak..!!~ hehe..besh gak jd dracula nih upenyee..!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on November 14, 2010 at 4:12 AM said... BALAS

wakakakakakakaka
semua benda bersayap yek ..sampai WING MAXI PAD asal sama

Cik Gallus Gallus on November 14, 2010 at 4:14 AM said... BALAS

adehhh lawak la
penghujung nyawanye berbakti jugak kepada org

mia on November 14, 2010 at 4:34 AM said... BALAS

anisa :
aikk...nisa pon kena gak ek..hehehe...geram kan...modem bli bratus3 jahanam gitu je..grrr


kembatolo :
hahahahaa...jangan tak tahu oke..

mia on November 14, 2010 at 4:35 AM said... BALAS

iamnerves :
heheh..btol jgk ek..

haaa..mmg kucah, kotor, ngeri, mnyampah laaaa....

grrr


skool :
hahahhaa...haippp...best ke?errkkk...hehe..bejaya buat syg gelakk kan..

mia on November 14, 2010 at 4:36 AM said... BALAS

bruntal solo :
hahahhaaa...sila prcaya oke..kahkahhkahhh


cil gallus :
hahahahaa....tepat...hamek kau, nk sgt darah kann

Cik Gallus Gallus on November 14, 2010 at 5:44 AM said... BALAS

ANDA DI TAG

mia on November 14, 2010 at 7:04 AM said... BALAS

cik gallus :
hehehe..thanks dear

hamzah ian on November 14, 2010 at 7:50 AM said... BALAS

nak je aku bunuh ko.. argh..

mia on November 14, 2010 at 9:53 AM said... BALAS

hamzah ian :
kahkahhkah...sabar majah..da menang bb xbule marah3 ye

Whoopz on November 14, 2010 at 5:06 PM said... BALAS

Hahah.. Sungguh2 gwa baca entry ni.. Jadi pad at last.. Kesian darahkula tuh.. Hahah

mia on November 14, 2010 at 5:09 PM said... BALAS

whoopz :
heheheh...terkena gak kan...

✿ Cik Ain ✿ on November 17, 2010 at 7:51 AM said... BALAS

siyes lawak cite dracula tuh.

whisper mmg best. i loike. ^_^"

mia on November 17, 2010 at 8:18 AM said... BALAS

ain :
hahahahaaa...ramai terkena kat sini..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan