Myvi Pink dan longkang | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, November 19, 2010

Myvi Pink dan longkang

Dicatat oleh m i a di 9:44 PM
Assalamualaikum..

Oke baeklah..nak share dengan korang cerita date saya semalam..hehehe..gedik oke!..

mula-mula macam taknak join tau..tapi bila cakap nak makan pizza..muhahha..punyela laju-laju saya siap...ntah capai je ape yang ada..

hasilnya, dating kali ni memang berbaloi-baloi oke uolss..Dapat makan pizza hut dan tengok unstoppable??puass hati aku!

kami dating 6 orang..so korang boleh bayang tak macamane riuh panggung tu..akakahkahh..memang pengulas terbaek oke kami ni..sorang kata dalam gerabak ada bom, sorang kata ada bahan kimia..haa sudah..pastu semua pakat jerit berjemaah masa part will tu jatuh dari keteapi...hahaha..memang tak bole belah laa...

macam yang da disebut dalam entri sebelum ni..saya rekemen kat korang semua..M.E.S.T.I tengok cerita Unstoppable tu okee..seyesly memang best gile-gile...

Ni la antara filem inggeris yang takde kissing-kissing macam filem-filem yang laen..contohnya..cerita piranha tu..opsss....akehkehkehh..

Oke da..lebih kurang jam 6 baru sampai umah, saya bw kejap, then teros tidozzz...sambil senyum..ehhehee

oraiitt..da tak moh bebel panjang..meh tengok picture oke..cekkidaud..


mesti muntah darah korang tengok gambar-gambar ni kan..hahaha...masa on da way nak balik..nak masuk simpang ke rumah saya..kami xcident oke.. sebijik macam keteapi dalam filem unstoppable tu..sudah..nak jugak kan..kehkehkeh..
myvi pink sikit lagi nak masuk longkat..cuak gile..saya bukak pintu nak kuar, naseb sempat pandang bawah..kalau tak, confirm masuk longkang..hehe..kalau tayar belakang gerak lagi 3 inci je, da jadi tragedi laen da..

hehehee..ok da..jadi macam karangan 1000 patah perkataan la pulak entri ni..korang yang tekun membaca..tahniah ek..hehhee 

love uols laa..tibe-tibe saya teringin nak jumpe rakan-rakan blogger lagi..ehem..

 tata korang..
~wassalam~

13 ulasan:

husaynrazak on November 19, 2010 at 5:50 AM said... BALAS

seb bek xeksiden.. :) ble blnja pizza.. hehe

iamnerves on November 19, 2010 at 5:59 AM said... BALAS

ait..da abes da..tgh tekun ni sambil berdarah mulut tgk gambar..

sayu je tgk kapel kat seat depan tu..sian...sebab ade pelbagai jenis saun2 efek katbelakang tu diadun tak sebati dgn bunyi ketapi...-_-''

da tgk unstopebel tu..bes2...tp 2 alam lg bes kot..
*pendarahan mulut makin laju*

sharaBUNGA on November 19, 2010 at 5:59 AM said... BALAS

alahai...
len kali bwk aty2 taw

mia on November 19, 2010 at 6:04 AM said... BALAS

husayn :
hehehe...mmg naseb baek sgt..

iamnerves :
ahahahhahhaaa...amboiii..
xboleh blah kan..mmg xtahu brape ramai yg hangin dgn kami oke..seyes bising gile..hehe

best sgt ke 2 alam tu?

mia on November 19, 2010 at 6:04 AM said... BALAS

bunga :
hehe..thanks dear..mmg gerun, lepas kena tu, masing3 diam fokus gile..hehe

iamnerves on November 19, 2010 at 6:10 AM said... BALAS

2alam tak tgk..bace sipnosis kat paper pun tak...
just..
sayu tgk muke dr.rozmey dan rerambutye..
cekal nak dpt 40juta tp xde sape sepot..haha-_-
lala~

ps..sy pelik..nape mata chris pine tu biru cam sy 0_0

mia on November 19, 2010 at 6:19 AM said... BALAS

iamnerves :
hahahahaa...hadoihh budak ni?seyeslllyy???hahahaa

ok jap, ni seyes nk muntah darah..mata biru?..okeeeee

Anisa Hang Tuah on November 19, 2010 at 6:30 AM said... BALAS

weeee
comel semuaaa
semua comel

:)

mia on November 19, 2010 at 9:21 AM said... BALAS

anisa :
hehehee...smua comel smua ek yang..tq..ehhee

shatooman on November 19, 2010 at 1:48 PM said... BALAS

mia, kamoo telah di tag...

mia on November 19, 2010 at 5:57 PM said... BALAS

shatooman :
uiikks..orait..tq

azzey on November 21, 2010 at 10:45 PM said... BALAS

mia: chumelnya gbr 2 orang yg kat bawah sekali tu...:)

mia on November 22, 2010 at 8:45 AM said... BALAS

azzey :
hahahaa...tq dear..gedik3 ek

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan